Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Април 23, 2025, 15:22:44

Автор Тема: И сега? …  (Прочетена 1878226 пъти)

Shabaan_bin_Robert, Пенчо бре и 118 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 26788
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
Re: И сега? …
« Отговор #20280 -: Днес в 07:28:19 »
На другаря Дачков да не са му "свили сърмите", нито един коментар на Гласове, а и старите са изчезнали. Да не пpазнува рожденния ден на Ленин  :smokin:
Прилича на предаване на ключовете, май друг ще е сайбията на "сараите".
По една медия на месец ( сутрин, на гладно), миналия месец "Критично".
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен Фют

• Just Member
  • Коментари: 2774
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #20281 -: Днес в 10:49:43 »
На другаря Дачков да не са му "свили сърмите", нито един коментар на Гласове, а и старите са изчезнали. Да не пpазнува рожденния ден на Ленин  :smokin:
Прилича на предаване на ключовете, май друг ще е сайбията на "сараите".
По една медия на месец ( сутрин, на гладно), миналия месец "Критично".

Прас Медиа?  :t2407:

Активен Eisblock

• Just Member
  • Коментари: 2745
    • Профил
« Отговор #20282 -: Днес в 11:37:40 »
Дачков се бе сдружил с Карбовски и имаха няколко "Неделни", добре гледани предавания... Но много бързо се разделиха, Карбовски нещо промърмори с крива уста, но не се разбра дали са се сритали или са ГИ сритали.

Вторият факт е, че в сайта на "Гласове" спряха коментарите, поради атаката на (тук имам колебание за естеството 'и) от един-два много активни и много нахални тролове. Вероятно сте забелязали, че избягваните и изтривани цинизми от по-преди, вече не се правеше и разюздаността нарасна с пъти.

Вероятно, на трето място, като цяло, общото коментарно мнение сумарно, бе "Анти" на правата линия на Партията. Дори появата на отделни осветявания, какво в същност става, из отделните сектори на събитията по отделните Сцени, би могло да е причина за резкият финал. Преживяван не един път из десетилетията ни. Още повече, че определено, епохално по значение и с последствията за държавата Събитие в краят на годината, ТРЯБВА обезателно, на всяка цена да бъде осъществено! И не може да се допусне да има "болестворни" гнезда от които плебса може да бъде инфициран с нездрави информации от  пояснения и панически скриваните Последствия за него...

Отделно е, че на 90% съм уверен, как Здравите сили използваха масивно някакъв Софтуерен трол, не само при Дачков - а и преди в Сеги'то. Подобни програми се разработваха преди години тъдява по поръчки от Близкият някакъв си. Сега вече пък с ИИ, плюс с разни нови апликации към раличните ИИ-та, може да се прави, направо без извинения - кенеф, навсякъде и без всякакви усилия.

- Асол, разбира се е права, че всеки един "анонимен" участник, нейде си, е прозрачен и много бързо откриваем. "Безопасността" на всеки един "анонимен" от към евентуално преследване и репресии, се обуславя от степенуването на опасността от подаваната информация чрез Перото на т.нар. "списувател" - т.е. "мненията". Разбира се, властите никога не преследват идиоти и помияри, защото тези са просто нейни рупори.

Нещата вече станаха много сложни, финални и ми се струва, че преди сегашното ЕС2 да катастрофира окончателно, така, както ЕС1 нейде из 1945 г. или малко преди м. май и изчезна яко дим, сега ще се разгъне по-сериозен терор. Разбира се, ще е само за да се запази демокрацията от лекета и петна по нея...

Най-малкото обаче е, че действителните причини трябва да се запазят извън полезрението на пъхнатият в Миксера на Съдбата, плебс.

Нищо ново под Слънцето.
 :suicide:

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 11272
    • Профил
« Отговор #20283 -: Днес в 11:41:51 »
Във фейса си има коментари под Дачков. И там обикновено са повече.
Не можеш да проумееш глупостта.

Активен Eisblock

• Just Member
  • Коментари: 2745
    • Профил
« Отговор #20284 -: Днес в 11:45:16 »
Да, знам и сега пак ги видях. Но те са "обтекаеми". Пък и както знаем - там в Суратя, модерацията, контрола и санкциите ги правят други, далеч по правоверни...

Активен Aсол

• Just Member
  • Коментари: 5473
    • Профил
« Отговор #20285 -: Днес в 12:56:55 »
Да, знам и сега пак ги видях. Но те са "обтекаеми". Пък и както знаем - там в Суратя, модерацията, контрола и санкциите ги правят други, далеч по правоверни...

Моите коментари са далече от обтекаеми и то най-вече в Телеграм. Във фейса също не се церемоня, но аз обиждам много лошо и никога с квалификации. Изкуство е да се гавриш с нисшите създания, не предизвиква удоволстие, а после просто си измиваш ръцете със сапун