в една стара и дебела книга пишеше да внимаваш какво си пожелаваш.
В пълна сила важи и за тези които си пожелават "по-малкото зло"
Това че Рая Назарян щяла да определи служебен премиер вместо Йотова ми е "не по врат, ами по шия".
Дали ПП ще купят изборите или двете свинки ми е все едно.
Даже предпочитам служебното да е на ГЕРБ/ДПС защото идат трудни месеци и който и да е на на топа ще го отнесе.
Урсулите не се намесват много в нашите избори защото няма нужда - ГЕРБ, ИТН, ДПС, АСП, МЕЧ, БПС, Величие са проевропски и пронатовски подлоги.
Костадинов говори това което ни допада, ама бил... несимпатичен.
Не знам за вас!
Когато тръгна да си купувам обувки отивам там където има от моите, нищо че продавачката е несимпатична, направо отвратителна.
На другото място ще ме обслужи кукла Барби, ама аз в тия обувки не мога да вляза, не да ги нося щото можело да си взема и по-лоши.
Вече съм писал че Костадинов като визия и държание е далече ми покрива всички критерии за антихаризма, но поне на обществени места споделя моите виждания.
П.П. Относно "мрънкането".
Не съм професионален политик, но съм "професионален" гласоподавател - задължен съм от редица закони.
Редно е да мога да споделя открито или "тайно" при гласуването какво ми харесва и какво не.
Ако имах решения с които мога да заразя достатъчно гласоподаватели щях да вляза в политиката.
Не съм там и не е моя работа да давам оценка дали моите решения са лоши или 80% от гласоподавателите са мърляви.