Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Февруари 12, 2026, 23:37:01

Автор Тема: И сега? …  (Прочетена 3994949 пъти)

Nor1, Giuseppe, AnonimusBG, Eisblock и 276 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 12114
    • Профил
Re: И сега? …
« Отговор #21660 -: Февруари 11, 2026, 22:24:57 »
Quote (selected)
Посока няма.
Интересна работа! Защо тогава се опитвате да давате посока на другите, след като сте изгубили своята? Ми стоящият в една точка как може да знае, че има права? А равнина? А тримерно пространство? А четиримерно? За виртуални параметри няма да питам. М?
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12367
    • Профил
« Отговор #21661 -: Февруари 11, 2026, 23:44:40 »
„Безумието е да повтаряш едни и същи грешки и да очакваш различни резултати“.
Това винаги съм искала да оспоря и те сега го оспорвам. Никой не може да влезе два пъти в една и съща река. Повторение няма. Човекът е сляп за 99,99% от случващото се около него. При сменени външни обстоятелства същото повторение ще доведе до тотално различни резултати.

Отделно за всички умници - навлезли сме в съвсем, ама съвсем различна зона на пребиваване, нищо старо не работи, никой не знае кое ще проработи и кое не, вече нищичко не е линейно и това касае както политиката, така и личния ви живот.
« Последна редакция: Днес в 11:09:34 от kаily »
Не можеш да проумееш глупостта.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28208
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #21662 -: Днес в 07:26:21 »
Буратино ще гласува за шиши
Идеята е добра, не е за пренебрегване!
Моето виждане е че "по-добре ужасен край вместо ужасТ без край".
Баце и Шиши ще доопоскат бързо каквото е останало вместо да гризкат още десетина години бюджетния чувал.

Quote (selected)
дайте посока бе!
Посока/врата има, всеки избира да влезе в нея или да пробва преди това всички други начини да се измъкне.
През цялото време ни се натяква че "политиката е въпрос на компромис".
Не съм съгласен, всеки който го споделя мисли как да запази своето място и да отстъпи много малко но да е на върха.
Мое лично мнение което винаги съм се опитвал да прилагам.
Ако условията на някое място не ми допадат го освобождавам от присъствието си и намирам друго където се чувставам пълноценно.
Йотова многократно заяви че не е доволна от петте възможности които са и дадени, но не чак толкова че да се раздели с президентското кресло.
Накрая избра "най-малкото зло".
Нейно право, право на злото е и да порастне.
С тия политици дето все тичат по тъч линията и при първа възможност се отърват от топката гол няма да вкараме, няма да има победа. :popcorn:
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 9930
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #21663 -: Днес в 09:55:16 »
Моето виждане е че "по-добре ужасен край вместо ужасТ без край".
Баце и Шиши ще доопоскат бързо каквото е останало вместо да гризкат още десетина години бюджетния чувал.

Има логика.
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21664 -: Днес в 11:10:35 »
Йотова многократно заяви че не е доволна от петте възможности които са и дадени, но не чак толкова че да се раздели с президентското кресло.
И какво щеше да стане тогава?

Неактивен onzi

• Just Member
  • Коментари: 8152
    • Профил
« Отговор #21665 -: Днес в 11:29:29 »
И какво щеше да стане тогава?

председателят на народното събрание щеше да изпълнява длъжността президент, сиреч боко и шиши щяха да имат трудната и нелека задачка да си назначат служебен премиер. пише си го в конституцията, там при обяснението какво се прави при оставка беше.

въобще и изобщо отново се забелязва мрънкотене на килограм, ей така за спорта, без да се помисли какво ще стане, ако мрънкотенето вземе да стане реалност. то в една стара и дебела книга пишеше да внимаваш какво си пожелаваш.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
  • Коментари: 356
    • Профил
« Отговор #21666 -: Днес в 11:31:41 »
Посока няма.
Има омагьосан кръг в който се въртят нашите юнаци, наглеждани с едно око от началниците, подхвърлящи от време навреме някой нов юнак за да не изгасне интригата и да не се появи някой неконтролиран юнак искащ да го разчупи тоя омагьосан кръг.
Разликата в програмите на юнаците е почти нулева с изключение на това че всеки иска той да има решаваща дума при управление на ресурсите на държавата.
Народецът го разбира много добре това и в мнозинството си предпочита да си пие ичкията, а не да се занимава с глупости.
Просто за който и да гласува получава още от същото.

Неактивен onzi

• Just Member
  • Коментари: 8152
    • Профил
« Отговор #21667 -: Днес в 11:42:42 »
да бе, хич няма посока. затова урсулите се чудят как да донаместят и тук-таме направо да отменят изборите, ей ти я румъния да си я припомниш. има си посока, има си и желаещи да поемат към нея. а урсулите не са вечни, както не беше вечно и нашето правителство, дето шиши искаше с него четири години да управлява.

не осъзнаваш ли, че си противоречиш? и че си в мрънкаща нихилистична всичкоотричаща позиция, която обаче некси въобще не предлага ход за действие?

мрънкалник.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21668 -: Днес в 11:48:41 »
BREAKING: MCC Brussels launches the Democracy Interference Observatory (DIO).

Our mission: To document and expose how the EU and EU-linked actors influence national elections across Europe.
https://x.com/MCC_Brussels/status/2021513055138623557

Това в потвърждение на онци. За да се месят, значи народът има значение. Който го отрича, е сляп или тъп.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21669 -: Днес в 12:02:20 »
Quote (selected)
е сляп или тъп.
И двете.
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21670 -: Днес в 12:08:03 »
Quote (selected)
Разликата в програмите на юнаците е почти нулева с изключение на това че всеки иска той да има решаваща дума при управление на ресурсите на държавата.
Боже мили! Значи викаш, ако за Премиер бе посочено онова курве - заместничката на омбутсманката и метреса на шиши, щеше да е същото, както с тоя Гюров?!?Или сетне при изборите, ако си изберем шиши, ще е същото както ако е Костя??? Е, ся вече те налазиха!
п.п. би ли се появил в гласовете, или Дневник, или Блиц...където решиш и да споделиш това си виждане? Не, не го прави, ако си ранима душа!

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 9930
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #21671 -: Днес в 16:31:01 »
Това в потвърждение на онци. За да се месят, значи народът има значение. Който го отрича, е сляп или тъп.

Разбира се, че има значение, но за елитите само, за народа от значение ли е, кой ще му съдира кожата от гърба!?
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21672 -: Днес в 17:50:32 »
Quote (selected)
в една стара и дебела книга пишеше да внимаваш какво си пожелаваш.
В пълна сила важи и за тези които си пожелават "по-малкото зло"
Това че Рая Назарян щяла да определи служебен премиер вместо Йотова ми е "не по врат, ами по шия".
Дали ПП ще купят изборите или двете свинки ми е все едно.
Даже предпочитам служебното да е на ГЕРБ/ДПС защото идат трудни месеци и който и да е на на топа ще го отнесе.
Урсулите не се намесват много в нашите избори защото няма нужда - ГЕРБ, ИТН, ДПС, АСП, МЕЧ, БПС, Величие са проевропски и пронатовски подлоги.
Костадинов говори това което ни допада, ама бил... несимпатичен.
Не знам за вас!
Когато тръгна да си купувам обувки отивам там където има от моите, нищо че продавачката е несимпатична, направо отвратителна.
На другото място ще ме обслужи кукла Барби, ама аз в тия обувки не мога да вляза, не да ги нося щото можело да си взема и по-лоши.
Вече съм писал че Костадинов като визия и държание е далече ми покрива всички критерии за антихаризма, но поне на обществени места споделя моите виждания.
П.П. Относно "мрънкането".
Не съм професионален политик, но съм "професионален" гласоподавател - задължен съм от редица закони.
Редно е да мога да споделя открито или "тайно" при гласуването какво ми харесва и какво не.
Ако имах решения с които мога да заразя достатъчно гласоподаватели щях да вляза в политиката.
Не съм там и не е моя работа да давам оценка дали моите решения са лоши или 80% от гласоподавателите са мърляви.
« Последна редакция: Днес в 17:59:09 от buratinob »

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21673 -: Днес в 18:07:09 »
Quote (selected)
Президентът Илияна Йотова няма да носи отговорност за бъдещия служебен кабинет, на който избра за премиер Андрей Гюров, но има редица условия за състава му и предупреди, че ще следи внимателно работата му. В такъв смисъл беше изявлението, което тя направи на брифинг след като тази сутрин връчи мандат на кандидата за премиер.

Държавният глава обясни, че се спряла на Андрей Гюров като кандидат за премиер, защото единствено той подава оставка от заемания пост като подуправител на БНБ.
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/yotova-obyavi-svoi-usloviya-za-priemliv-sustav-na-kabinet
Това е още по-интересно!
Йотова няма да подпише ако не ѝ харесват министрите, но няма да носи отговорност за първата или втора цедка "служебно правителство"
Чудя се дали Гюров ще носи отговорност за натрапени му министри.
Пей сърце, всички ще са неотговорни, освен нас дето ще им сърбаме попарата.

Друга новина е че Гюров е подал оставка, явно от съда в европско са дали "ясни сигнали и силни знаци" че неговата жалба няма да я бъде.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21674 -: Днес в 19:17:35 »
Quote (selected)
ама бил... несимпатичен.
Ааами! Я глей какъв левент и симпатяга е!

Нищо му няма. Като външност.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21675 -: Днес в 19:22:16 »
Quote (selected)
Ааами! Я глей какъв левент и симпатяга е!
Ама не е гелосан!
Не е лачен....
Абе, ръб си е даже след фотошоп. :t0328:

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21676 -: Днес в 19:23:50 »
Въпреки, че аз предпочитам тази симпатяга!

Не е ли готина, а?

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
  • Коментари: 1139
    • Профил
« Отговор #21677 -: Днес в 20:02:10 »
Не е ли готина, а?
Удърте Джузепе - акъл ти не до'де у глЪвЪтЪ... Жената не трябва да е готина, а сгодна и дашна...  :t0328:
"Върви бавно, говори учтиво и носи дебела тояга със себе си."
[по Teddy Roosevelt]

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21678 -: Днес в 21:00:04 »
Не е ли готина, а?
Удърте Джузепе - акъл ти не до'де у глЪвЪтЪ... Жената не трябва да е готина, а сгодна и дашна...  :t0328:
Че удъртех - ясно! Секиму еднакво мери ГоспоТ, ама на некои им свършва бътерийтъ на хронометура и докат я сменат - аванта!
Иначе за таа - еми тя е и трите бре - готина, много дашна и ощи повичи - проста! Напрау - мечта!
Мечта ти казвам. Кат премиерин -тоже!Нали няа си купуваме маратонки от нея?
Сгодна, та дрънка!

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
  • Коментари: 356
    • Профил
« Отговор #21679 -: Днес в 21:58:36 »
Quote (selected)
Боже мили! Значи викаш, ако за Премиер бе посочено онова курве - заместничката на омбутсманката и метреса на шиши, щеше да е същото, както с тоя Гюров?!?Или сетне при изборите, ако си изберем шиши, ще е същото както ако е Костя??? Е, ся вече те налазиха!
п.п. би ли се появил в гласовете, или Дневник, или Блиц...където решиш и да споделиш това си виждане? Не, не го прави, ако си ранима душа!

С малки разлики.
Що се правиш на не зная какво.
Всичко винаги е ставало с външен натиск.
Нашите юнаци може и да се борят между себе си, но знаят къде свършва днешния тепих.
Има ме и в Гласовете и в Дневник и във Факти.
Не постоянно естествено. Трябва и да се бачка все пак.

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
  • Коментари: 1139
    • Профил
« Отговор #21680 -: Днес в 22:29:19 »
Мечта ти казвам. Кат премиерин -тоже!
Начи да резюмираме:
Като премиер - гъз ... като гъз - прекрасна   :t2824:
"Върви бавно, говори учтиво и носи дебела тояга със себе си."
[по Teddy Roosevelt]

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21681 -: Днес в 23:04:42 »
Quote (selected)
Като премиер - гъз ... като гъз - прекрасна   
Начи, да продължа проекцията - ше рече - като премиерин - прекрасен гъз! Ами не е ли ОК тва - гъз, ама женски, щот до ся си имахме такъф ама ...(щях да кажа мъжки, ама се сепнах). Обърках се вече кое за какво става. И Буратино ме дообърка допълнително с неговите покупки на обуща! От обущар щял бил да купува! Де го бе?

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21682 -: Днес в 23:10:16 »
Quote (selected)
Нашите юнаци може и да се борят между себе си, но знаят къде свършва днешния тепих.
Ааа, тук хич не съм сигурен! Щото Костя напрау налита да се мести на друг тепих! Или се лъжа? И като как ще стане - тхат'с дъ куешчън, ама на този въпрос започваме да говорим за обувки и ми идва нанагорно за естествения интелект, пък другия ми разправя ени... :t0328: