Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Февруари 18, 2026, 21:54:36

Автор Тема: И сега? …  (Прочетена 4068008 пъти)

kаily и 205 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 12134
    • Профил
Re: И сега? …
« Отговор #21720 -: Февруари 15, 2026, 18:16:14 »
Знаеш ли - сигурно звучи цинично, но аз си мисля, че няма никакъв начин да започнем нещо да се оправяме, ако не се получи "бум", ама голямо "БУУУУУУМ" у нас! И да дадат фира 20-30 -50 000! (вкл. и моята персона тук). И една от надеждите ми е баш АЕЦ-а. Друго такова "бум" нямаме. Трябва да чакаме "салфетка".
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28250
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #21721 -: Февруари 15, 2026, 18:20:49 »
Всяко "БУМ" е по-добре, стига да не е Възраждане викаш?. :t0328:
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21722 -: Февруари 15, 2026, 18:27:17 »
Quote (selected)
Ивайло Калушев се интересувал от Плана за възстановяване и развитие и от приватизацията на столичната "Топлофикация". Това става ясно от бележки, които разследващите да намерили в бившата хижа "Петрохан" и са приложили като веществени доказателства. Това съобщи БНТ, позовавайки се на информация от материалите по разследването, които бяха изпратени в парламента.
...
Калушев си е водил бележки от негови срещи за приватизацията на столичната "Топлофикация" и публично-частно партньорство за зелени политики, управление на отпадъци и изграждане на инсталация за преработка на битови отпадъци, става ясно още от бележките.
https://glasove.com/novini/ivaylo-kalushev-se-interesuval-ot-privatizatsiyata-na-toplofikatsiya-sofiya

Малко в страни от постнатото.
Много глупости се изприказваха, много теории се лансираха, никой обаче не поставя пръст в раната.
Сплотена, обезпечена, тачена група изведнъж решват че не искат да живеят.
Болни, луди, сектанти, педофили.... така или иначе нещо е нарушило идилията до състояние да се радват на смъртта.
Какво или КОЙ ги е докарал до това съсътояние?
Не е само Калушев, на него също му се е живеело и му се е получавало докато...

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21723 -: Февруари 15, 2026, 19:55:22 »
 БТВ кефят!
"Специален гост" Кирил Добрев ( не че нещо ама това Кирил стана нарицателно ). :)))
« Последна редакция: Февруари 15, 2026, 20:01:58 от buratinob »

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
  • Коментари: 375
    • Профил
« Отговор #21724 -: Февруари 15, 2026, 20:11:39 »
Quote (selected)
Ивайло Калушев се интересувал от Плана за възстановяване и развитие и от приватизацията на столичната "Топлофикация". Това става ясно от бележки, които разследващите да намерили в бившата хижа "Петрохан" и са приложили като веществени доказателства. Това съобщи БНТ, позовавайки се на информация от материалите по разследването, които бяха изпратени в парламента.
...
Калушев си е водил бележки от негови срещи за приватизацията на столичната "Топлофикация" и публично-частно партньорство за зелени политики, управление на отпадъци и изграждане на инсталация за преработка на битови отпадъци, става ясно още от бележките.

Честно казано тоя сбърканяк вече не ми е интересен.
Жалко че заради него има шест трупа, каквито и да са били като хора.
Близките им да си носят кръста че са допуснали те да са там.
По-интересно ми е има ли още такива и кой им помага?

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21725 -: Февруари 15, 2026, 20:15:14 »
Товарят сбърканяка с всички възможни грехове.
На мен ми е интересно КОЙ и КАК е успял да го подтикне към самоубийство.
Такива нарциси не се предават лесно.
Всички служби са се втурнали да турят капака над врящата тенджера или вулкан.

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 12134
    • Профил
« Отговор #21726 -: Февруари 15, 2026, 20:23:46 »
Всяко "БУМ" е по-добре, стига да не е Възраждане викаш?. :t0328:
То не е никакво "бум", то е локум! И с това се отказвам да го обсъждам изобщо. На комуто харесва - да си го джвака.
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
« Отговор #21727 -: Февруари 15, 2026, 20:25:14 »
Товарят сбърканяка с всички възможни грехове.
На мен ми е интересно КОЙ и КАК е успял да го подтикне към самоубийство.
Такива нарциси не се предават лесно.
Всички служби са се втурнали да турят капака над врящата тенджера или вулкан.
[/quote/
Не си прав.
Точно такива нарциси са склонни към убийства и самоубийства когато не виждат варианти.
Щото се мислят за всемогъщи, а кинти вече няма.
А спонсорите май са прогледнали и са им врътнали кранчето.
Майката на ламата поне разправя такива неща.
Па и разни малолетки разправяли такива работи на тъпанарите родители които са ги пращали там.
За службите може и да си прав, но това е вторично от тяхното неможене.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
« Отговор #21728 -: Февруари 15, 2026, 20:35:10 »
Quote (selected)
Добрев отрече да напуска ГЕРБ и цитира Марк Твен: Слуховете за моята смърт са силно преувеличени
https://glasove.com/novini/dobrev-otreche-da-napuska-gerb-i-tsitira-mark-tven-sluhovete-za-moyata-smart-sa-silno-preuvelicheni
Някъде коментираха че това мОмче и простоКирото на ГЕРБ.

https://www.fakla.bg/news/2083-samo-vav-fakla-istinata-za-vodevila-delian-dobrev

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8663
    • Профил
« Отговор #21729 -: Февруари 15, 2026, 20:50:06 »
Цитат на: Giuseppe
Знаеш ли - сигурно звучи цинично, но аз си мисля, че няма никакъв начин да започнем нещо да се оправяме, ако не се получи "бум", ама голямо "БУУУУУУМ" у нас! И да дадат фира 20-30 -50 000! (вкл. и моята персона тук).
И една от надеждите ми е баш АЕЦ-а. Друго такова "бум" нямаме. Трябва да чакаме "салфетка".

Голямото "Бум" ще е вземането на част от Родопите от Турция. И по-добре. Никога не е добре да държиш насила някого там, където не иска да бъде (с изкл. на престъпниците).

Дано няма "Бум" с радиация - АЕЦ или ядрени глави. Че тогава пострадалите ще са стотици хиляди, ако не и милиони.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21730 -: Февруари 15, 2026, 20:54:02 »
Цитат на: AnonimusBG
Цитат на: buratinob
Quote (selected)
Ивайло Калушев...

И що тъй доверчиво се връзваш на лъжите на свинското МВР и свинските медии ?
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
« Отговор #21731 -: Февруари 15, 2026, 20:56:07 »
Quote (selected)
Ивайло Калушев...

Щото е логично, а версията на ППББ е нелогично.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21732 -: Февруари 15, 2026, 20:59:21 »
Quote (selected)
Службите използват сбърканяци, Епщайн, Калушев...
Знаем всичко за гадостите които вършат, това са странични дейности, нещо като бакшиш за свършената работа.
Каква е РАБОТАТА не знаем.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21733 -: Февруари 15, 2026, 21:08:48 »
Quote (selected)
Ивайло Калушев...

Дори не знам каква е версията на боклуците от ППДБ, но свинската версия не е логична, а некадърно скалъпена.
Няма да се учудя, ако са били работещи за свинско-държавната мафия иманяри или дори наркотрафиканти (дрога за "отваряне на фонтанелата") и нещо са се скарали с шефовете. И шефовете, естествено, са решили да ги ликвидират. С толкова огнестрелни оръжия можеш да се сдобиеш само ако си на служба към мутроченгетата.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
« Отговор #21734 -: Февруари 15, 2026, 21:15:41 »
Quote (selected)
Службите използват сбърканяци, Епщайн, Калушев...
Знаем всичко за гадостите които вършат, това са странични дейности, нещо като бакшиш за свършената работа.
Каква е РАБОТАТА не знаем.
Как да кажа?
Не ги превъзнасяй службите.
Те са като цялата държава.
Аз по скоро бих ги попитал разни НПО-та кой ги финасира и отчитат ли тва финансиране при данъчните.
Бих попитал например кмета на София след като е дал 70-80 000 евра на петроханците според неговите признания има ли ги тия кинти в данъчната му декларация и отделно как сбърканяците са ги отразили тези 70-80 000 евра в тяхната си декларация.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21735 -: Февруари 15, 2026, 21:25:17 »
Quote (selected)
Не ги превъзнасяй службите.
Те са като цялата държава.
Не ги превъзнасям, за съжаление държавата и службите ѝ са една и съща гадост.
Те не са читави, ние дето сме ги допуснали да ни се качат на главите също не сме на ниво.

Неактивен Banana Joe

• Just Member
  • Коментари: 3495
    • Профил
« Отговор #21736 -: Февруари 15, 2026, 21:37:37 »
Quote (selected)
Според наличната информация „Флораком“ се занимава с организирано производство и изкупуване на корнишони.

А на мен пък ми е интересно Калай лама затварял ли е буркани с кисели краставички в особено големи размери.
*********   ☫    *********

Неактивен Фют

• Just Member
  • Коментари: 3531
  • No complain no explain
    • Профил

Неактивен дедо Барми

• Just Member
  • Коментари: 2017
    • Профил
« Отговор #21738 -: Февруари 16, 2026, 18:16:24 »
Ндааа...
МВР претърси къщата на Калушев в Странджа
"...По информация на съседи от близо няколко години Ивайло Калушев е идвал тук с високопроходими автомобили. Заедно с него са идвали и други хора – мъже и жени.Имотът е придобит през 2022 г. По данни на съседите предишният собственик е бил руснак..."
А бе, знаех си аз, че ще излезе "руската връзка"... :i_laughing:
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/mvr-vleze-kushtata-na-kalushev-strandzha
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21739 -: Февруари 17, 2026, 23:02:05 »
Quote (selected)
Тотална чистка по всички етажи на властта готви служебният кабинет, оглавяван от Андрей Гюров. Силният човек в правителството обаче не е той, а Румяна Бъчварова, която ще бъде вицепремиер, и на която е възложено спешно да проведе тази операция, научи Епицентър. бг. от източник, приближен на бъдещото управление на държавата.

Тотална чистка по всички етажи на властта готви служебният кабинет, оглавяван от Андрей Гюров. Силният човек в правителството обаче не е той, а Румяна Бъчварова, която ще бъде вицепремиер, и на която е възложено спешно да проведе тази операция, твърди Епицентър.бг., позовавайки се на източник, приближен на бъдещото управление на държавата.

Потенциалните кандидати за министри са привиквани лично от Бъчварова и са им поставяни условия - или приемаш да направиш чистка на всички кадри, свързани с предишното управление, или няма да получиш  назначение.

На всеки кандидат-министър е представен списък с имена на служители от съответното ведомство, които трябва да бъдат уволнени за една седмица!

На кандидат-министрите било заявено, че чистката се прави по изричното нареждане на "президента Румен Радев".

На всеки от бъдещите министри е поставена задача - да работи за партията на Румен Радев и за ПП-ДБ , които на всяка цена трябва да бъдат на второ място след изборите, за да могат да направят с Радев квалифицирано мнозинство от 161 гласа с цел промяна на ВСС, смяна на главния прокурор и овладяване на съдебната система.
https://epicenter.bg/article/Totalna-chistka-po-vsichki-etazhi-na-vlastta-gotvi-kabinetat-na-Andrey-Gyurov/414391/2/0
Лайнометите се включиха.
КОЙ ако не "епицентър"? :popcorn:

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
« Отговор #21740 -: Днес в 16:05:04 »
Малко клюки.
Хубавото Наде - външен министър
Бойко Рашков – вътрешен
Румяна Бъчварова  - вицепремиер

Пак познах.
Е за Рашков ги е досрамяло пък и той си е малко неуправляем.
Бъчварова не е вицепремиер, но е началник на кабинета на Гюров, което може да е и повече от вицепремир.
Много знаково е назначението на Александър Янкулов от Антикорупционния фонд спрял проверката на петроханци от МВР през 2024 г., а както се оказа днес са искали и от Сарафов спирането на разследването и от Антикорупционната комисия също.
Трайчо Трайков като някаква м@стия минал през всички властващи партии и за капак бутна и ПСА.
С една дума май пак ще позная за колаборацията 2.0 - Радев, ППДБ, Доган и на тъч линията засега загрява Зарков.
Радев пак ще забрави за шарлатаните.
БСП са най-жалки защото преспаха с всички с които може да се преспи.
И кво?
Сменяме Баце и Шиши с Прокопиев и Костов?
Голяма борба със статуквото ще падне.
Така че засега пас. Може да помисля за Коцето евентуално, но патриотите са ми писнали с тяхните разборки кой да води четата.

Неактивен Banana Joe

• Just Member
  • Коментари: 3495
    • Профил
« Отговор #21741 -: Днес в 17:25:44 »
Quote (selected)
Към 16 февруари 2026 г. в населението все още има левови банкноти и монети за 4.8 млрд. лева. В същото време към тази дата в обращение са пуснати еврови банкноти и евромонети на общо стойност над 7.2 млрд. евро.
...
към момента са изтеглени 84.5% от левовете, които са били в обращение в началото на 2025 г.
Припомняме, че в началото на 2025 г. парите в обращение бяха около 30 млрд. лв., но над 10 млрд. лв. от тях бяха внесени в търговските банки през годината, за да бъдат автоматично обменени в евро
от на дачков там квото беше

Вече един месец се чудя кога някой ще забележи че голяма част от новите хартийки се губи.
За това къде и защо нямам надежда за отговор.

Гледайки по-горе си спомних че бяхме страната на чудесата където подхвърленото нагоре лайно ставаше министър, пада на земята и отново дава неински си надежди за доподмятване, та се успокоявам, че все ще успеем да се изтрием и с 50% по-малко от новите лъзгави хартийки.

*********   ☫    *********

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21742 -: Днес в 18:01:11 »
Quote (selected)
но патриотите са ми писнали с тяхните разборки кой да води четата.
Не знам, аз отдавна не съм виждал патриоти на политическата сцена.
Освен.... Доган, но той е патриот на алтернативна на моята Родина.
Да се приравняват Възраждане към патриотите е несериозно.
Те си имат проблясъците, но са далече от идеята за България и българска държавност.
При всичките си кусури са единствените които ритат във ведрото вместо да се оставят да потънат.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21743 -: Днес в 18:36:36 »
Президентката отделила цяла минута да прегледа списъка с министрите.
Който си го може, си го може!
На мен ми трябваше повече време да намеря няКОЙ да отговаря на заявенните от нея претенции - без политически обвързани и без вече издънили се иначе нямало да се съгласи.
Според мен повечето покриват и двата "критерия".
"Шменти капели"
Още с избора си на кандидат за служебен минпред - единственият от петте възможности КОЙто не отговаря даже на стандартите зададени в "домовата книга" ми стана "А нам всё равно, а нам всё равно"

https://www.youtube.com/watch?v=KjwPcQkKzo4
« Последна редакция: Днес в 18:47:47 от buratinob »

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 9939
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #21744 -: Днес в 19:00:33 »
Та, какво казвате, гласувайте и ще се оправим!?   :too_funny-1052:

Какво избирате, холера или гонорея?
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21745 -: Днес в 19:20:55 »
"Възраждане" са единствените НЕевроатлантици. Не съм видял да са ни холера, ни чума. Поне засега. Пък който не иска да гласува, или гласува "умерено", ще получи още от същото, че и по-зле.

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #21746 -: Днес в 19:38:28 »
"Възраждане" са единствените НЕевроатлантици.

Разбира се, но само декларативно, не се знае на дело, нямат хора с талант за управници, и не на последно място, и те са лидерска партия.

Но дори да бяха истинска антиглобалистка партия, българският народ си иска европата и това е, няма смисъл да се гласува, българското стадо упорито върви към кланицата, вярвайки, че там е "светлото бъдеще" и не ще да се потруди за нещо истинско. Забравили сме и Бога, аферата "Петрохан" разкри колко сатанистките секти са му взели акъла!
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21747 -: Днес в 20:01:17 »
Те поне го декларират, за разлика от останалите дето чакат какво ще кажат началниците.
Не е много, ама .... надежда някаква.
П.П. Поне не като да залиташ по триморието. :t0328:
« Последна редакция: Днес в 20:07:06 от buratinob »

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
« Отговор #21748 -: Днес в 20:22:34 »
Те поне го декларират, за разлика от останалите дето чакат какво ще кажат началниците.
Не е много, ама .... надежда някаква.
П.П. Поне не като да залиташ по триморието. :t0328:

Не мога да не се съглася.
А на мен донякъде ми допада и Шкварек.
Ще се самоцитирам от Факти.бг
Quote (selected)
След Йотовски и Шкварек днес в десятката.
Има неща с коите не се съгласявам с него, но има и доста неща с които не мога да не се съглася.
За мен е нормален човек с който може да се спори, но и да се върши работа.
На Радев му трябват такива, а не тия които той сам нарече шарлатани.
Но да се оправя.
Засега проекта Радев не е моя проект.
Поредният Спасител който ще ни спасява от Шиши и Баце, но ще ни хвърли в лапите на Прокопиев, Костов, Кръстев и вся остальная.
И ква ще е разликата за нас?

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #21749 -: Днес в 20:37:44 »
Никак не залитам по тримореца, бих гласувал за него, ако знаех че ще извади завинаги от политиката баце, ама няма, защото нещата се решават от вън, с овчедушното съгласие на плебса, защото и плебса не ще никакви промени, освен обещанието, да му вдигат заплатата и пенсията.

Я обяснете на българите какво ще е да водим независима политика: Да построим отново заводите, енергетиката, земеделието и животновъдството, независими финанси и търговия, за което САЩ и "желаещи" ще ни наложат икономически санкции, ще ни правят майдани, ще ни бомбят, ще ни забранят да пътуваме "на запад"... Кръв, пот, сълзи - никой няма да ще!

Ние кръвта ще я получим де, щем - не щем, в тоя Запад сме, който без  да заграби ресурсите на Русия, ще загуби световното си господство. Хубав живот обаче няма да има, взели са ни за слуги и пушечно месо!

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
« Отговор #21750 -: Днес в 20:58:22 »
"Андрей Янкулов: Не познавам никого от сдружението на Калушев, не съм му дарител"
И пак ще се самоцитирам от Факти.бг
Quote (selected)
"Не познавам никого от сдружението на Калушев, не съм му дарител" - и що тогава писахте тия писма от Антикорупционния фонд в МВР, Главна прокуратура и Антикорупционната комисия в тяхна защита?
Или тва е друго? А?

Как мислите?
Ще има ли отговор?

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #21751 -: Днес в 21:11:10 »
Как мислите?
Ще има ли отговор?

Е, то вече никой не познава Калушев и сектата му... :)))

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
« Отговор #21752 -: Днес в 21:21:10 »
И нещо от Жоро Дантелата.
Съжалявам че е от мадам В., но не ми се търси на друго място.

"Познах, че ще има избори до дупка; че Тръмп не просто ще победи, а ще разгроми Хейли и неговият човек в Европа ще е Виктор Орбан. След като видях състава на кабинета на Андрей Гюров, сега ви казвам следното - за първи път България ще има правителство антиТРЪМП, на соросоиди и шарлатани под егидата на английското посолство.
1. Сорос взима властта в България през служебния кабинет на Гюров. В него има знакови лица от партизаните на Сорос - твърдо и дълги години, свързани с "Америка за България" и Демократическата партия на САЩ.
2. Служебното правителство е редено от елита на Сорос у нас - Иван Кръстев, Иво Прокопиев и Иван Костов.
3.  Кабинетът "Гюров" ще е кабинет антиТРЪМП и ще изпълнява политиката на Александър Сорос и отиващата си Демократическа партия на Америка, барабар с провалени западни политици като Стармър, Мерц, Макрон, Вебер и Урсула. Достатъчно е да се види как знакови министри на Гюров громят американския президент Тръмп по всички медии.
4. Служебното правителство ще е на така наречените от Радев - "шарлатани" от ПП-ДБ, чийто председател на парламентарната група до неотдавна беше самият премиер.
5. За първи път след 1989 г. България няма да се управлява от американското, а от английското посолство.
Каква е целта - ВОЙНА! Къде - в ЧЕРНО МОРЕ!
6. Силният коз на Радев е отношението му към войната, което съвпада с това на Тръмп и Орбан. Но щом се обяви за мир, партизаните на Сорос от кръга "Петрохан" ще налазят по паветата и ще кажат на Радев, че е агент на Тръмп и Путинист.
6. Служебното правителство на Гюров е оптимално незаконно. Той няма право да бъде служебен премиер по причини, подробно обяснения от проф. Киров, проф. Герджикив, Борислав Цеков и др. Така изборите са опорочени преди да са започнали, защото служебният премиер, при когото се провеждат, е нелегитимен.
7. Служебното правителство ще управлява дълго, защото в следващия парламент трудно ще се направи кабинет.
8. Честни избори няма да има. Машинно гласуване ги изключва. Справка - Илон Мъск и Конституционният съд на Германия.
9. България ще продължи да живее в измисления свят на Сорос ТВ - Нова и бТВ и Радио Сорос -БНР. Този свят няма общо с реалността и това ще изиграе лоша шега на клетата ни страна.
10. За първи път след 9 септември 1944 България е скарана едновременно и с Америка, и с Русия."

https://epicenter.bg/article/Georgi-Markov--Kabinetat--quot-Gyurov-quot--e-antiTRAMP--Soros-vze-vlastta-v-Balgariya/414479/11/0

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
« Отговор #21753 -: Днес в 21:44:25 »
Специално за новия вицепремиер и министър на правосъдието.
Записите от 6-те камери на Петрохан
https://www.youtube.com/watch?v=cxMdlAiUiQs