Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Март 07, 2026, 20:44:43

Автор Тема: И сега? …  (Прочетена 4273754 пъти)

Giuseppe, Bacho Кольо, kаily и 137 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 9984
  • Fuck the EU
    • Профил
Re: И сега? …
« Отговор #21840 -: Март 06, 2026, 22:54:13 »
В Дубай има храна само за още 10 дни.

В Дубай остават хранителни продукти за приблизително още десет дни, предупреди главният изпълнителен директор на швейцарската логистична компания „Кюне-Нагел“, Щефан Паул. Причината е ескалацията на военния конфликт в Близкия изток, което доведе до затваряне на въздушното пространство и прекъсването реално на всички логистични маршрути.

„Тъй като почти всичко се внася, в сегмента на пресните стоки недостигът може да настъпи много бързо“
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
  • Коментари: 1174
    • Профил
« Отговор #21841 -: Март 06, 2026, 23:24:26 »

В Дубай остават хранителни продукти за приблизително още десет дни, предупреди главният изпълнителен директор на швейцарската логистична компания „Кюне-Нагел“, Щефан Паул. Причината е ескалацията на военния конфликт в Близкия изток, което доведе до затваряне на въздушното пространство и прекъсването реално на всички логистични маршрути.

„Тъй като почти всичко се внася, в сегмента на пресните стоки недостигът може да настъпи много бързо“
Един от вариантите е Дубай да нападне Иран и да си набере храна от техните магазини / мандри.
"Върви бавно, говори учтиво и носи дебела тояга със себе си."
[по Teddy Roosevelt]

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 12170
    • Профил
« Отговор #21842 -: Днес в 09:46:04 »
Quote (selected)
Аз ти предлагам бас че гъбарите пак ще спечелят изборите.
Няма да стане! И не е нито заради принципа ми да не се обзалагам, нито 70-те евро. Просто нямаме адекватна база - аз смятам, че гласоподавателите са 4.9-4.95 мл., битува мнението че са около 5.3-5,5, а ЦИК ги дава  6641768?!?!. Е колко е тогава бройката гъбарска? И колко трябва да е, че да са спечелили? И къде да прибавяме льольовците дето са гласували "не подкрепям никого"? Отишъл да каже, че не е отишъл!
Колкото до мераците ти - те ти!
https://drinkstrade.bg/shop/konyak-i-brendi/brendi-evksinyak-xo-20-godishno-0-7-l-v-cherna-kutiya/
п.с. BTW, коняк БГ съм спрял да пия още от когато фабриката спря да работи, а рафтовете по магазините не спряха да се пълнят. Харесвах Преслав и гледах ококорен някъде 80-те в Москва в един магазин наредени и четирите -Съни, Плиска, Поморие и Преслав - на една и съща цена! И да - съответните дзвезди си стояха на етикетите.
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Неактивен 66

• Just Member
  • Коментари: 8641
    • Профил
« Отговор #21843 -: Днес в 10:31:52 »

Не е проблем. Ще погладуват. Тъкмо ще се проникнат към проблемите примерно в африка и не само там.
Виж когато водата стане проблем .....

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8701
    • Профил
« Отговор #21844 -: Днес в 12:50:03 »
Цитат на: Giuseppe
A да видим кой пръв ше се сети що ли си мълчи Радев ... ?

За да не разсее съмненията.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Неактивен onzi

• Just Member
  • Коментари: 8193
    • Профил
« Отговор #21845 -: Днес в 13:16:08 »
...аз смятам, че гласоподавателите са 4.9-4.95 мл., битува мнението че са около 5.3-5,5, а ЦИК ги дава  6641768...

би трябвало бройката да я знаят най-добре в мвр - колкото лични карти имат издадени на хора, дето към момента на изборите ще са пълнолетни, минус починалите. за тях не знам кой отговаря, може по общини да е.

а, според джемини на гугъл смъртните актове се вписват в есграон, значи есграон знаят точния брой на избирателите, сиреч пълнолетните към датата на изборите, минус починалите.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28357
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #21846 -: Днес в 13:31:30 »
A да видим кой пръв ше се сети що ли си мълчи Радев и кога ще проговори?
Като гледам пръв се е сетил Радев и си мълчи.
Осъзнал е че се е поддал на еуфорията и напразно е дръпнал ръчката да катапултира от самолета.
Сега ще тупне във вражеска територия без шанс за подкрепа.
Президентската институция системно беше маргинализирана като почнем още от първия - Жельо Желев на когото БСП тогава в силата си подряза правомощията.
Като президент Радев можеше по всяко време да направи изявление и да сподели това което не му харесва.
Сега това ще се случи само ако медиите са благоразположени.
Огромна е разликата, сега един от всичките немирници дето се плацикат в тинята.
Не вярвам да се е подвел по дитирамбите на социолозите и "копринките" около него
Рапоредили са му от по-горна инстанция и изпълнява.
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен onzi

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21847 -: Днес в 16:59:57 »

не мисля, че ще проговори. копира симеончо, също както и боце в началото. как беше, господари на мълчанието.

между другото, откак боце се възкатери, дебатите между политиците изчезнаха. и сега радев също ще се възползва.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21848 -: Днес в 17:15:10 »
Quote (selected)
Борисов в Пловдив: Радев го играе малко като цар
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22417013

Quote (selected)
между другото, откак боце се възкатери, дебатите между политиците изчезнаха. и сега радев също ще се възползва.
Още от царя приключиха.
Останаха само еврошитните и мантрите "щъ въ упрайм".
Поне мантрите ги изпълниха.

Неактивен onzi

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21849 -: Днес в 17:54:44 »
Още от царя приключиха.
да, прав си, или поне аз не си спомням симеончо да е участвал в дебат. интервюта - да, по възможност с чуждестранни журналисти, и отовори на 4-5 езика. ама дебати - не.

Неактивен 66

• Just Member
  • Коментари: 8641
    • Профил
« Отговор #21850 -: Днес в 18:16:20 »

не мисля, че ще проговори. копира симеончо, също както и боце в началото. как беше, господари на мълчанието.

Нищо общо няма.
Първия е емигре, комарджия, трудно говореш български.
Вторият не само е добре познат на обществото, но безапелационно е на върха на общественото доверие много години вече.  :smokin:

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21851 -: Днес в 18:30:15 »
Quote (selected)
Евакуация от Близкия изток: Още 180 българи се прибират от Дубай
https://manager.bg/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/evakuacia-ot-blizkia-iztok-oste-180-balgari-se-pribirat-ot-dubai
Държавата отделя доста средства за прибирането на заможни българи от купон.
Същата държава която немарливо е оставила неподдържани дерета и язовири да отнасят целата покъщнина на туземците и ги подпомага с 300-400 лева "помощи".
Сега май са 600 лева , 300 евро.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21852 -: Днес в 19:43:59 »
Ааа, пообадили сте се начи, поели сте отговорност за мненията си! Всеки има право на своето и аз на моето, та по различно е! Радев е военен човек, свикнал на дисциплина и изпълнителност. И съблюдаване на закона! А той гласи, че предизборната кампания започва от 19 март - месец преди изборите. Това, че апашите от НС са влезли в предизборна от преди месец, не прави впечатление ни на мисирки, ни на ЦИК, мик, арпаджик и останалите пенюги, но човекът си спазва закона и очаквайте обаждане след 19-и. И не бързайте да ме накълвете (накудкудякване вече не му обръщам внимание) щото 19-и иде скоро, та ше видим!
Апропо, да дам повод - в замяна на мълчанието на Радев, един надувач на цветни балони така се е възпалил, че ръси прекалени простотии къде забележи микрофон на около километър от устата си. И хич и не му прави впечатление, че тарикати със сертификати като Мутрю и Шиши  са се смълчали и те, апцелютно необичайно за техните натури. Само Мутрю чать-пьть не устисква като бивш гаурляйтер, ама дори и той внимава да не си изложи задника на проветриво.   
« Последна редакция: Днес в 19:50:55 от Giuseppe »
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21853 -: Днес в 19:52:09 »
Quote (selected)
А той гласи, че предизборната кампания започва от 19 март - месец преди изборите
Точно си го казал! :t0328:
Месец на надлъгване.
Цялата пара в свирката, а после 4 години КОЙ както си знае.
Законът не си спомням да забранява ако някой знае нещо да каже да го каже.
Даже по спомени ако замълчи или затаи....

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21854 -: Днес в 20:05:42 »
Да! За престъпления. То не, че всичко произведено от нашичките политици не си е такова де, но нали вече ги делят на правилни и неправилни. Аз, като стара ракия си знам, че само един е правилен, ама ся викат друго!
 :smokin: