Сега още една идея по сериозно.
Не ме интересуват нито овцете, нито кочовете в БГ. Интересува ме кой какво
може да направи за мамковината, какво
би могъл по точно, не какво приказва, че ще направи - то така и циганина на сватбата като разбрал, че сега само се обещава - и коне и каруца и какво ли не наобещавал, но то на циганска сватба изглежда е нормално. Ако пък е показвал и е правил нещо - още по добре. Да видим реално за трийсетина дни какво се случи в мамковината - не 100!, тридесетина! Първо - рекордно бързо се състави правителство - добро или лошо, предстои да видим (подлайването на керванните псета не е интересно - това им е работата). Това дава стабилност. Много бързи реакции за инфлацията, също предстои да видим резултата, но съм обнадежден от картинката с босовете на веригите - сторени, подредени, сговорчиви - такова не се бе случвало в новата БГ история, разчистване на стълбата - също веднага започна и показателно - там некква кифла малко не си признала кусурите с конфликт на интереси - излетя на минутата, запънатите сарафовчета колко години ги напъваха да си ходят? Бихте ли ми опреснили паметта? За колко дни САМ излетя последния? Що? Нали независим уж Божем? Тепърва ще видим как се случи, но май се размина и с "полагаемите" му се 20 заплати - пак защо? Нещо във ВСС започнаха доста сговорчиви да стават! Продънения бюджет, изцяло преправен също напредва и обещава да е готов в рекордно къс срок - важно нещо за мамковината. Хъра мъра с партии от опозицията - нормално, но а да видим дали няма да се намери необходимото мнозинство да доизметат съдебната система. Че няма да е идеално - ОК, ми не се събра необходимото мнозинство и се налага и с опозиция да се работи и СЕ РАБОТИ! ( представям си как коч работи с опозиция!) Ми няма друг начин - гъбарите са си гъбари (написах губари и що ли се поправих). Външната политика - нещо Мерц получи фигура с пръсти, условно така, но ясно, онаа тъпата акушерка и тя много дашна стана изведнъж - не се знае как ше продължи, но началото бе впечатляващо! Макарончо и той наду фанфарите, ако и тримцата да чуха ясното, че ще е по добре да се преговаря с Русия! Парламента заработи на мах, май се разминават с лятна ваканция - да е ставало някога? По ПВУ Пекановия доста бодро обещава, че въпреки късия срок, май само един от две дузини проекти може да загубим!Песков нарече посланието на лидера на "Прогресивна България" за възстановяване на диалога с Русия
впечатляващо.
Какво искате за 30 дни бе омразничета?
Питам сериозно, нищо че знам краткия отговор!

п.п. щях да забравя - цистерните! Чудех се как, след като сме им казали "да" още преди да са ни питали - сега ще им кажем 'не'? Възхитен съм! Не знам кой го е измислил това, но да влезеш в лексиката на хегемона и с неговото влечение към "сделка" да му поискаш, кротко така, учтиво, сделка каквато отдавна обещава, НО НЕ МОЖЕ ДА Я НАПРАВИ точно сега, срещу скромното - преместете си тогава самолетите, че и при нас е зор...брилянтен ход! Дано успее!