Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Юни 11, 2026, 00:11:43

Автор Тема: И сега? …  (Прочетена 5607831 пъти)

Butch, Bacho Кольо, Accipiter и 222 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен lucho

• Just Member
  • Коментари: 12534
    • Профил
    • Личен сайт
Re: И сега? …
« Отговор #22680 -: Юни 10, 2026, 21:49:33 »
Въобще, на европците не трябва да се вярва ни за добро, ни за лошо.
"Timeo Danaos et dona ferentes." ("Бойте се от данайците, дори когато ви носят дарове!")
« Последна редакция: Юни 10, 2026, 22:02:34 от lucho »

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 9040
    • Профил
« Отговор #22681 -: Юни 10, 2026, 22:21:30 »
Западно-европейците и белите САЩ-ци се смятат за духовни/културни наследници на Древен Рим
и презират/мразят "наследниците" на Константинопол.
В един комп. форум за Линукс преди 20-тина г. бяха се заяли с един рускоезичен, който питаше нещо на счупен английски. Отговорих му на руски и почнаха да се подиграват на азбуката ни (кирилицата), че била "оркска". Модераторът въобще не реагира. Ако ние бяхме нарекли латиницата оркска азбука, вероятно веднага щеше да ни банне за расизъм.
Затова никога не трябва да се лъжем и да ги смятаме за неутрални и "партнери", камо ли за приятели.
"impossible to see the future is"

Активен Butch

• Just Member
  • Коментари: 4834
  • Victoria Nuland "Fuck the EU"
    • Профил
« Отговор #22682 -: Днес в 00:11:07 »
Надлежно отговарям на твоя грамотно зададен въпрос:
Благодаря за квалитетния анализ за златото.
В Шумен имаше една ШЗО в която се учиха ракети ПВО и земя-земя.

За Ямбол =имаше един КП на дивизия ПВО на страната. Аз бях там 2 години след теб. Дали е било могила или баир съм забравил вече. Не стигнах до никаква София, защото както си служих в секретното поделение, се оказа че съм станал неблагонадежден, че дядо ми които почти не знаех бил мобилизиран като стражар. Служил в Македония. Не бил съден, но... Опа...Изненада... :)))
Никой не ме изрита от рая като Адам, че нахапал ябълката, но не направих кариера и след 20 години "родината" ме приласка и ми даде бел ляб.

What is the moral of the story?
"Враговете" са още между нас и "гадят". :i_laughing:
Нямам никакъв бизнес да пиша тук!