ЗВЕРСКА НАГЛОСТ!От година пазаря за една своя стара леля. Ходя в магазините на големите вериги и купувам всичко, написано ми на бележка предварително. И днес, докато се суетях между щандовете, чух зад себе си змийско съскане. Ако щете вярвайте, но ми прозвуча точно така, макар да бе разговор между две жени. Едната бе рускиня, а другата украинка. В началото почти не разбирах какво казва украинката, но когато се ядоса, тя премина на чист руски език. Рускинята бе заедно с високо младо момче, а украинката с малко момиче. Странно, но жените се караха тихо, без да повишават глас. Не разбрах повода за кавгата им, но бях учуден от омразата, изписана по лицата им. Рускинята казваше долу - горе следното:
- Ние ви дадохме земя, заводи и оръжие, а вие се обърнахте срещу нас! На вас свобода не ви трябва, защото сте низши хора!
Украинката заяви с необяснимо самочувствие:
- Нас ни подкрепя целият свят, а вие ще загубите войната! Всички ви мразят, а нас навсякъде ни обичат и помагат! Занапред ще ви мачкаме като хлебарки, каквито всъщност сте!
- Млъкни стерво! - зачервена от гняв я прекъсна рускинята.
- Иди н@хуй! Върви да се трахаш с Ким Чен Ун! Ти тук си нежелана и плащаш виза, а на мен ми плащат, хранят безплатно и съм безплатно на хотел на морето! Кой сега е господар, а?
Тук вече не издържах и се намесих:
- Никой от народа не ви иска в България! Вие сте паразити навсякъде! Връщайте се в Украйна и се бийте, вместо да ни подяждате!
Рускинята това и чакаше:
- Казаха ли ти го? При това го казва българин!
Младото момче тихо рече нещо на рускинята и се отдалечиха, а украинката продължи да бълва обиди, този път вече към мен. Наричаше ме циганин, слуга и че не заслужаваме техните момчета да умират на фронта заради нас. Заяви дори, че следващия кмет на Варна ще е украинец! Шашнат от наглостта и, побързах да се отдалеча. И макар да бях през няколо щанда, чувах безобразните обиди, макар да бяха изречени тихо.
Отвратен не само от тази украинка, а и от всички нагли укри, напълзели като хлебарки по магазините, ресторантите, хотелите и плажа на Варна, се запитах, що за продажни и гнусни евро-слуги имаме за „управляващи“, които извършват геноцид върху собствения си народ, но вземат милиарди заеми, за да обслужват един измислен народ!?
Това не е първият случай, в който се сблъсквам с украински безобразия, а както вървят нещата няма да е и последния! Постепенно, но доста пъргаво ни асимилират и заграбват дори земята ни! Убеден съм, че нищо добро не ни чака от укрите занапред, ако не се предприемат някакви мерки срещу техните нагли изстъпления!
Относно това, което е казала прозападната рускиня, че следващият кмет на Варна щял да бъде украинец, мога да я зарадвам, ако все още не е разбрала: Ами той и сегашният е такъв!
А относно това, че ги подкрепя целият свят, подкрепят ги единствено властите в ЕС (27 страни), ЕАСТ (4 страни), БЮРМ, Албания, Черна Гора, Украйна, Армения, Азербайджан, Турция, Канада, САЩ, Израел, ОАЕ, Бахрейн, Оман, Саудитска Арабия, Катар, Кувейт, Йордания, Сирия, Аржентина, Великобритания, Ирландия, Австралия, Нова Зеландия, Южна Корея, Япония и Филипините. Дотук са 57 страни. Пропуснах ли някоя? А общият брой на държавите в света е около 200. Т.е. подкрепят ги властите в под 30% от всички държави по света.