Кириак ефенди, не знам защо двукратно пропусна да споменеш, че Сеута се намира на Африканския континент. Така че цялото ти плашене с използване на аналогии с този случай издиша, и то много. Като се нареди цялата ни армия, колкото и да е малка, на границата, и открие стрелба на месо, ще видим как твоите пришълци ще я преминават!
Това което имаме като армия може само да им омеси погачи за "добре дошли".
Въоръжените охранители са 3 пъти повече от армията.
Ловджиите 4-5 пъти повече и са с реална практика, за разлика от армията дето предимно къпе скъпите гости от НАТО.
Мароканските власти са подпомагали нашествието, ако турците направят същото при тая сухопътна граница и река Резовска с вода до глезена ще останем звездичка под историческия текст.
Има и нюанси.
Ердоган е хитрец, що да се главоболи с нас след като и така сме му станали вилает.
Инвестициите в производствата в България са основно турски, покрай Боташ сме подписали да могат да ползват цялата газопреносна мрежя все едно че са си удома.
Сега ако спре АЕЦ заради нивото на Дунав ще му подпишем и за мрежата на НЕК само да пусне малко ток.
Съгласни сме да ни построи НАТО-вски някакъв провод, ще му дадем и концесия за магистрала "Черно море", ама от Румъния до Турция, не Варна-Бургас.
Общо взето Джузепе е прав, ама аз съм все терсене и ми се ще да се изрепчим на Тръмп, Ердоган, Натеняху...
Не че нещо, ама до тук съм я докарал така че като ми кажат "или, или", за добро или лошо намирам трето "или".
Може да не е съвсем тамадан, ама си е мое не техните.
Да не забравяме че туканка няма от поколението Z дето са минали от алкохол на мета.

Традициите трябва да се уважават, пърцуцата пълна с мет... не е за пиене.
Верно имаме и списуващ от поколениет "Алфа", ама кат нямаме "голяма червена точка" в емотиконите, да не чете всичко.