Трябва просто да изпълни закона, който НС отказа да изпълни. А сега той също ще бъде закононарушител.
Лъчо, пак стигаме до яйцето или кокошката, ако трябва да разсъждаваме тяснопартийно.
Кой закон трябва да изпълни Радев?
Неприетият?
Да изпълни нещо, дето не съществува в правния мир?
Не станаха ли вече достатъчно много пъти упражненията за кака ви Корни, че да продължаваме все така бодро напред?
Иначе, другото добре си го усвоил вече - 48 депутати дават на КС референдума. Нищо работа да се намерят още десетина да ви подкрепят подписката.
Знаеш ли къде е заровено кучето обаче?
Във вашего брата. Огледайте се около себе си, в себе си.
Нали искахте да се разбирате с другите САМО след като станете 51%? А те дали ще искат да се разбират с вас преди това?
Отделно - аз никак не съм сигурен, че КС ще отсъди да се признае въпроса на референдума. И не, защото КС ще е крив, ами не съм сигурен дали наистина въпросът не е крив /дискусията се води отделно за това/.
И защо тогава тези, с които не щете да имате никакво вземане - даване, сакън да не оцапате бялата си ризка, трябва да рискуват с вас подкрепяйки съмнителна кауза?
Моля, обясни ми тези простички неща.
Кой щял бил да стане закононарушител, ше се опитам сам да стопля.
п.с. по липса на друг законодател, ено нещо става закон едва като се приеме в НС.