Няма да слушам, чета или се интересувам повече от мненията на путката Костадинов и това Лъчо, е твой принос.
Няма начин, да уважавам някой за "политик", пък какъвто и да е той, след като се е осрал по някакъв случай, да опитва да си бърше осраният задник с други
и президентът няма да свика задължителния по закон референдум:
, които по никакъв начин не са му виновни - минута 1, 1 и нещо от твоя линк!
Никой няма да си го премести от моето решение Лъчо, но само за сведение и не само на теб /забележи, че избягвам "на вас"!/, тези изпълнения не печелят плюсове за тези, които са се възприели и са си повярвали за политици.
Не може хем да хапеш ръката, от която би могъл да поискаш някакво съдействие, хем да се надяваш, че като дойде ред да го направиш - ще ти отговорят с разбиране.
Същите неща ги работи и кака ти –/ми/ Корни, но на нея и е донякъде! простено, само защото тя самата даде всичко Радев да е Президент и сега очакваше /несправедливо/, че той трябва да и целува...на едно място.
А Костя какво му е дал, че да очаква подобно?
А какво очаква Костя, като отблъсква де що му е подадена ръка?
А какво очакват неговите фенове от това? Нали усещаш, как вече внимавам - неговите, не "вие"?
Ами да внимават и те бе /не вие/.
Но не внимават /избягвам внимавате/, а продължават да се възприемат като последна инстанция и да ми сервират простотиите костадинови. Не ти - медиите
При това, продължавам да възприемам до
окончателно доказване на обратното, че Костя е положителен герой, поне толкова, колкото и кака ти Корни - разчовъркаха наистина, а не по чалгарски статуквото, но от тук нататък работата става доста по сложна - преди 80 г. хората май са имали повече акъл и са направили ОФ, нищо, че са имали далеч по трудни задачи а и по големи вътрешни противоречия, но са имали акъл - нещо, което се оказа гоуем дифисит напоследък.
С орел, рак и щука - нищо не става, оня народец, който също е бил по читав от сегашният го е казал.
Още повече, че орли ясно няма, раците са в некква неясна коалиция като символичен партнер, а тези дето се мислят за щуки са обикновени язовирни шарани.
Олабих, утре отивам да си топя гъзъ и ше ми е трудно по телефончиту да чатя, та не ми мислете!
Със здрав/И/.
Ваш Жузепи!