Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Март 14, 2026, 23:09:42

Автор Тема: Израел  (Прочетена 205731 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен ddantgwyn

• Just Member
  • Коментари: 7683
    • Профил
Re: Израел
« Отговор #720 -: Март 10, 2026, 08:14:52 »
Цитат на: Дърт Вейдър
"Лъча на Палпатиняху"?

Адам и Ева са имали и друг син след Авел и Каин. Знаеш ли как се казва ?  :smokin:

Не беше ли дъщеря на име Лили? ;)

Син е - Seth.
the lamers club honourable member …

Неактивен Фют

• Just Member
  • Коментари: 3634
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #721 -: Март 10, 2026, 11:14:32 »

Не беше ли дъщеря на име Лили? ;)

Лили да не е нежното име на  Lilith   :giggie: . Тя не му е дъщеря.:i_slamhead:

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8732
    • Профил
« Отговор #722 -: Март 10, 2026, 14:03:09 »
Адам и Ева са имали и друг син след Авел и Каин. Знаеш ли как се казва ?  :smokin:
Seth

На български е Сит :smokin:
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #723 -: Март 10, 2026, 14:05:27 »
Цитат на: Фют
Lilith - тя не му е дъщеря

Женски демон-съблазнител/вампир. Но според някои апокрифи всъщност е първата жена на Адам, преди Ева.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 10008
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #724 -: Март 11, 2026, 19:13:23 »
Иран твърди, че Нетаняху е мъртъв, Израел отрича, Нетаняху не се е появявал публично в продължение на няколко дни след последните военни действия. The Jerusalem Post съобщава, че специалните пратеници на президента на САЩ Стив Уиткоф и Джаред Къшнър са отменили планираното си посещение в Израел, насрочено за вторник.
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Неактивен Фют

• Just Member
  • Коментари: 3634
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #725 -: Март 11, 2026, 19:51:15 »
Това тук, може да е интересно на някого.

https://pircenter.org/wp-content/uploads/2026/03/26-03-10-TSU-REP-on-Israel-AS-PUBLISHED.pdf

Неактивен ddantgwyn

• Just Member
  • Коментари: 7683
    • Профил
« Отговор #726 -: Март 11, 2026, 22:33:40 »
Seth

може, но аз не съм го написал на български :smokin:
the lamers club honourable member …

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #727 -: Март 12, 2026, 01:58:28 »
Цитат на: ddantgwyn
Цитат на: Nor1
Seth

Понеже аз и Вейдъра сме българи, го питам на български  :smokin:
за да не се бърка със Сет - оня, дето малко се скарал с брат си и сина му за паркомясто  :i_laughing:

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
  • Коментари: 1183
    • Профил
« Отговор #728 -: Март 12, 2026, 04:52:49 »
Seth

Понеже аз и Вейдъра сме българи, го питам на български  :smokin:
за да не се бърка със Сет - оня, дето малко се скарал с брат си и сина му за паркомясто  :i_laughing:

... а аз имах впредвид Лили Иванова ...  :t0328:
"Върви бавно, говори учтиво и носи дебела тояга със себе си."
[по Teddy Roosevelt]

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #729 -: Март 12, 2026, 12:51:15 »
Да, Лилит е кръстена на леля си Лили И.  :beer_:

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #730 -: Март 12, 2026, 15:58:53 »
А Нетаняху все така го няма на живо, нито клип в мрежите, само няколко поста, писани незнайно от кого. Има слухове, че брат му е убит а той е тежко ранен и отлетял на лечение в Германия.

Официалните опровержения само усилват подозренията.
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12516
    • Профил
« Отговор #731 -: Днес в 20:07:07 »
Много интересно интервю със Саймън Ципис, отвътре Израел извън цензурата.
Саймон Ципис о событиях вокруг Ирана
https://www.youtube.com/watch?v=RzArqz3R-Dw&list=WL&index=27
Така и не помня къде гледах, май пак при Стив Дудник, ама с кого ли беше.. за двата типа евреи, според едните месията им щял да идва след 200 и нещо години, другите пък искали той да дойде сега и затова предизвиквали всички тия събития. Преди време Лари Джонсън каза, че преди да им дойдел месията, евреите трябвало много да страдат. Затова предизвиквали всичко това, че останалата част от човечеството гневно да им отговори и причини страдания... бе...
Вчера Павел Щелин обясняваше, че са се разделили групи по земята и всяка има своя собствена завършена система от вярвания, като едната група изобщо не е в състояние да разбере вярванията и мотивите на другата. Пример американците и руснаците, руснаците вярват в дипломацията и човек за човека е брат, американците вярват само в - или ни биеш, или си слабак. Та те сега и евреите с техния месия, когото трябва да изстрадат.
Светът пощуря...
Не можеш да проумееш глупостта.

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #732 -: Днес в 20:23:35 »
Ето тук Дугин го е обяснил много добре: Израел се самообяви за бог - ционизмът е юдейски сатанизъм

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28433
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #733 -: Днес в 20:36:59 »
Quote (selected)
Но в някои саббатиански секти се появява теория, че Саббатай Цеви всъщност е бил истинският месия и че е приел исляма умишлено, извършвайки свещено предателство.

Развива се цяла теология на свещеното предателство, която твърди, че юдеите могат да се откажат от своята вяра и външно да приемат друга религия, но само привидно, за да я разлагат отвътре, докато тайно продължават да изповядват юдаизма.
Никаква религия, турбо капитализъм с тримесечни "цели", минимилизиране на щетите и оптимизиране на "печалбите".
"нищо лично просто бизнес", философията преминала от юдаизма през католицизма и изкристализирала при протестантите.
При цялата си територия, държава, сила... Израел е жалко подобие на САЩ овладени от ДД изповядваща законите на сатанизма.
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
  • Коментари: 489
    • Профил
« Отговор #734 -: Днес в 21:05:39 »
Quote (selected)
Но в някои саббатиански секти се появява теория, че Саббатай Цеви всъщност е бил истинският месия и че е приел исляма умишлено, извършвайки свещено предателство.

Развива се цяла теология на свещеното предателство, която твърди, че юдеите могат да се откажат от своята вяра и външно да приемат друга религия, но само привидно, за да я разлагат отвътре, докато тайно продължават да изповядват юдаизма.
Никаква религия, турбо капитализъм с тримесечни "цели", минимилизиране на щетите и оптимизиране на "печалбите".
"нищо лично просто бизнес", философията преминала от юдаизма през католицизма и изкристализирала при протестантите.
При цялата си територия, държава, сила... Израел е жалко подобие на САЩ овладени от ДД изповядваща законите на сатанизма.
Много добро.
Ционистите и антиционистите дръжте се настрани.
Никой не е правил за антисемитизма повече от това което направихте вие.
Имам доста приятели евреи. Те не знаят кво да ми кажат.
Лошо, много лошо.
Евреите пак се превръщат в някакви средновековни чудовища.
А можеше да не е така.