Оппалааа...здравейте!
Тъкмо бях започнал фчера да съчинявам ено "На прощаване...", даже измислих първите два реда - ей ги де са " Съжалявам само за едно, че не можах да пия поне по една ракия с цяла дузина приятни хора, а с тези които съм пил - да я повторя..." и ето ги де са се скрили приятните хора!
И докато не съм забравил 2-3-4-5 молби.
Първо, имам чувството, че врагът чете /поне образованата част от ньега/ и предлагам да не се чувстваме тук чак като да не ни вижда никой - може да навредим на приятен човек.
Ами нека пита, опа нека чете, нека знае 8)
Но вече беше предложено да не се обсъжда нито другия форум, нито участници от него, които не са наоколо.
Второ, нека си спомним и за по отдавнашни форумци и ако можем да ги поканим /и аз вече барабар Петко.../. Адаша OLDMAD го затриха за двайсе години, Devil, HEAT, не знам дали е удачно Чарли Дарвин, четях му постовете пълни с инфо с удоволствие, но той май не е много по форумите, Караваджо - също и т.н. нека си спомним.
Ами чувствай се поканен тогава
Чарли Дарвин имаше добри идеи за Societe Chez Kerpeden v1.0, които нямаше как да се реализират на freeforums.org, но това тук е пълноценен форум без ограничения, така че човек с познания по PHP и желание ще е добре дошъл.
Трето, ако ще се препечатват статии тук - айде да не са само от СЕГА, там вече марша на Менделсон звучи тихо във въздуха, макар че:
Четвърто, аз фсе още не губя надежда в един момент да разкарат разни функционални некадърници/чки най вече, с последващо утилизиране поне на най явните тролове.
Това също беше обсъждано и за това се промениха разделите във форума.
И пето, таа работа тук без началник / координатор, модератор, или квото е там/ няма да мине, затова - казвайте кой е най печен и да се впряга.
А аз какъв съм според теб?
Подсказвам - уж щях да получавам на мейла нещо като оторизация, ама нанайци. Ами сигурен съм, че онази паплач от оня форум ще се опита да се пресели и тук под формата на никове от все още нерегистрирали се форумци. Ами като пиша сега - знаете ли кой съм - аз ли съм, не съм ли аз, нека началника да задава там по някой въпрос поне за никове, които са известни от стария форум. Новите - ше се преценяват сетне, ясно!
Това с активиране по пощата беше само първия ден. После регистрацията стана свободна, но след появата на първите ботове, я промених да става след одобрение от администратор. И засега ще е така. Един или два пъти на ден ще се проверява дали има някой на опашката и ще се преценява.
Между другото, мога да те направя поне модератор с условие да бъдеш строг, но справедлив 8)