Писна ми от обясняване на дребно.
Затова ще постъпя като Господ, ще спусна кратки и ясни скрижали в рамките на няколко дни. След това ще помоля всеки един от вас, досегашните форумци, да ги разгледа. Понеже за разлика от Господ, съвършенството в мен не се е вселило, имате възможност за даване на акъл относно правилата ДО ВЛИЗАНЕТО ИМ В ДЕЙСТВИЕ. След това пак можете да давате акъл, ако нещо не върви. Ще го обсъдим. Но докато правилата важат, важи и древната латинска фраза за тъпия закон, който си остава закон.
Ако съдържанието на скрижалите е поносимо за форумеца, той продължава да си участва както си е, без никакви изменения.
Ако съдържанието на скрижалите е непоносимо за форумеца, той си взема бохчичката и напуска кротко форума, ако иска с прощално писмо в стил "Мила ми Венето", ако иска след публично дране на ризи, ако иска след прощална ария (Манрико, това не е намек към теб в никакъв случай, просто напоследък ми беше предложено като опция за мен си само, та да зарадвам и други хора).
Предложения се приемат тук, на лични или на видно място, но с известие къде е то и как е достъпно. Щото ако ги изпишете на стената на Народното Събрание, аз няма да мога да ги видя по обективни причини.
Нещо да съм пропущила?