Добро утро ! Понеже виждам , че навън временцето е хубаво за плаж , реших да не изчаквам до 10 часа , когато свършва на Nor1 "обета на мълчание" , а да напиша каквото смятам и да отида на плаж , още повече , че главните участници в сагата срещу "анонимните модератори достатъчно са се оср@ли !
Та да почнем най-напред с "бандата на четиримата" : Нор , Буратино , Мики и Джиджи .
Nor1 , защо смяташ , че ръководството на форума трябва да се занимава с твоята обсесия за анонимноста на модераторите ? В кой форум го има това? В кой форум модераторите (на доброволни начала , а не назначени на длъжност като във форума на "Сега") са едновременно и участници ?
Какви глупости ми пишеш , че "ако знаеш кой е модераторът и те накаже - няма да му се сърдиш ? Ако знаеше , че аз съм модераторът и не колегата , а аз те бях наказал с бан за обидата "педерас" към Фирмин - нямаше да ми се сърдиш ? Не само че щеше да ми се сърдиш , но и убеден в "правотата" си да го обиждаш , щеше да ме намразиш и да ме преследваш из целия форум , да се заяждаш с мен и "да търсиш кал под ноктите ми" или докато ме изкараш от нерви и ти наложа "вечен бан" или докато напусна форума ! Не ми казвай , че не е така - за 68 години съм опознал манталитета и на българите , и на турците , и на циганите ( две години в Строителни войски съм живял легло до легло с турци и цигани) и почти съм опознал манталитета на евреите !
Сега , когато знаеш , че съм Мр. Блу , ще продължаваш ли да ме обвиняваш в "лицемерие и в двоен стандарт" ? При положение , че аз , Чок觧 съм сложил на "игнор" Лилиан и Миндербиндер , за да не им чета мненията и за да не ги коментирам ?
Но като модератор АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ИМ ЧЕТА МНЕНИЯТА и реагирам САМО тогава , когато влизат в спор с решение на модератор или НЯКОЙ ГИ Е НАГРУБИЛ , както беше случаят с Мики , който нарече Миндербиндер "кретен" и когато конфликта между Лилиан и Джиджи ескалира и се наложи да изтрия по няколко коментара и на двете , но освен Миндербиндер , който прекали в един "спор с модератор"( с мене , Мр.Блу) и ... себе си , никой друг не съм наказвал !
За какво беше тогава тази твоя обсесия с "анонимните модератори" и специално към Мр.Блу ? И реши точно мене да ангажираш на лични в борбата срещу него ! :D
Аз можех бързо да реша въпроса , като наложа "вечен бан" и на трима ви и да нямаме тия проблеми , които имаме сега - опасност от затваряне на форума !
Въпросът е , доколко това щеше да е почтенно от моя страна , да използвам доверието ти ?! Предпочетох да остане във форума един интересен събеседник !
Буратино - Това , че на тебе ти е безразлично , ако някой те нарече "дебил" , кретен" , "имбецил" не може да бъде "критерий за форумно общуване ! Ака на тебе ти е безразлично , на останалите стотина форумци едва ли ! Не се опитвай да ги смъкваш до твоето ниво !
Мики - едвали има друг форумец с такъв арогантен език , БЕЗ СПИРАЧКА НА ЕЗИКА ! То не бяха , "пачи" - повторено многократно , въпреки моите забележки , то не бяха "кретени", то не бяха "разкудкудякали се кокошки в другата соба"( за Асол и Банши) , което ми се наложи да изтрия , но не го наказах ! И за какво искате да му се "опрости"наказанието" ?
Джиджи , сега , когато знаеш , че аз съм Мр.Блу , този , който се опитваше да ти помага и съдейства за емотиканите , не изпитваш ли малко срам ?
****************************************************************************************************************************
И все пак , всичко може бе щеше да привърши мирно и тихо , ако не се бе намесил Фелдкурата , използвайки "специалния си статут" и информираност , но това - в следващия коментар , ако Госингер не ме блокира и изтрие и този коментар !