В новата форма се въвеждат ЕГН, трите имена, адрес, № лична карта, копие на картата.
- Ще има пълно заприличване на Сурат-Клюкар-Тефтеря. Този бях включил на пълен игнор и табу от създаването му, но преди по-малко от година заради Оттатъка когато ме рязнаха, се записах с ник. Разбира се, с малко и фамилно име. Всичко вървеше добре до преди няколко месеца, когато вече излезе и се разсмърдя гадорията с децата и заради ситуацията плебса забръмча усилено. Бях с малки прекъсвания и в друг град, но месеци преди и след това не бе въобще отреагирано по някакъв начин. Тогава писах няколко изяснителни поста и хоп,
сега прясно наказаните с 5 милиарда $ Захарчета заради продаване на лични данни, ми пратиха съобщение при поредно влизане, ДА СЪМ СЕ ИДЕНТИФИЦИРАЛ С НЯКАКЪВ ДОКУМЕНТ (ПАСПОРТ, ЛИЧНА КАРТА, БАНКОВО ИЗВЛЕЧЕНИЕ (?! -Хайде бе, а ключ от квартиры где деньги лежат, не хочеться?!) ) ЩОТО УЖ НЯКОЙ ИСКАЛ ДА ВЛИЗА В АКАУНТА МИ С "ГРЕШНА ПАРОЛА" - СИРЕЧ, АКТИВИРАНИЯ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА МЕСЕЦИ ОТ ТОЗИ ДРУГ ГЕОГРАФСКИ АДРЕС СА МИНАВАЛИ НЕЗАБЕЛЯЗАНО, А СЕГА САКЪН - ИДЕНТИФИКАЦИЯ ДАЙ, инак няма вход!!!
Ще дам - таратунки, на доказано криминални лица и организации!... И така ми изгоря акаунтчето с малката сбирката от интересни клипчета и адреси на приятели по света. Мисля да им пусна в отговор на искането едно малко, любезно писъмце оформено като Писмото на запорожците до турският султан, с молба да ми пратят уверение за честност, впървом. Но може би не си струва загубата на жизнено време.
8)
Те така.