Мисля, че Принца греши с тази демократичност. Както се вижда, някои личности дишат чрез създаване на проблеми и изпадат в еуфория от всевъзможни пренебрежими дреболии. С тях идва краят на всяка смислена дискусия.
Струваше си да се опита. Но не мисля, че вината е на отделни хора от форума.
Вината винаги е персонална.
От 185 души онлайн преди три дни забележи как потоците бръщолевене и емотикони кои и колко да са разделите/категориите/намсиквоси и кой, защо и как да ги модерира + останаха ли живи (крипто)фашисти и къде са, че да им видим сметката, както и на майките им смъкнаха посещаемостта наполовина.
Има си хора с очевиден проблем с незадоволената потребност да участват в анализирането, организирането, оформянето, оспорването, обсъждането и реализирането на нещо си, колкото по-дребно, толкова по-добре.
Както и хора, които възрастта не е направила по-мъдри и по-въздържани.
Ми маамустара, харесай си двама-трима души за модератори, ако ти откаже некой пробвай нататък и така.
Разделите и категориите не са толко важни, няма милиони теми, в които човек да се загуби, а и писаното в темите рядко има общо със заглавията. Сегашният модел работи, каквито и да е дребни промени по него няма да налагат квалифицирано мнозинство, кворум или консенсус ебаси.