Бел. Ной: Рекох, не повече от един цвят и размер, инак минавам с парцала!
Нима различните шрифртове и цветове товарят сървъра? Затруднявам се да видя разумна причина за подобно ограничение.
Според мен такава причина има и тя не може да бъде друга, освен следната:
Невъзможност от страна на модератора /
който и да е той!/ да вникне в написаното от страна на модерирания, за да прецени дали това написано
„струва” нещо като смисъл или е направо за боклука. Така се обръща единствено внимание на
формата – т.е. на въпроса „как е написано”, а не на
съдържанието, т.е. на смисъла на написаното …
Щото тукана сепак е форум и требе да се модерира …
В рамките на тези 1,179 теми и 94,766 публикации няма как да не бъдат изписани стотици глупости. Но вместо да се насърчава използването на различните функционалности
на тази прекрасна платформа, които биха спомогнали /поне донякъде!/ „да се отсява” важното от НЕважното и да се „разпознава”
иронията /стилистично-изобразителен похват, използван във всички жанрови разновидности на хумористично-сатиричната литература/, тези функционалности тук са едва ли не „инкриминирани” ???
N.B. Написаното по-горе от мен не е адресирано конкретно до никого, влизащ в "управата" на тойзи прекрасен форум, в който продължавам да участвам, въпреки все по-трудно и по-трудно ... Тъй като вече никой не може да ме убеди, че самият
Дозирис не е някакъв елемент от тейзи управителни органи.