Не манипулирам, а така мислех, защото не бях прочел цялата статия. Сега я прочетох. Не можах да разбера няколко думички и не ми стана съвсем ясен смисълът на последното изречение, но все пак разбрах, че съм сбъркал с определението. Това не е еко-фашист, а краен песимист и много лековерен човек. Първо, през последните години ледовете около полюсите започнаха да се увеличават, а температурите в тези места да спадат. Второ, откъде е сигурен авторът, че следващото поколение няма да намери решения на вълнуващите го въпроси? Земята може да изхрани доста повече от сегашиния брой хора по нея.
Секи си има гледна точка.
Представи си за момент, че си '89 набор, през 1996 си на 7 и първи клас го свързваш с некви хилядарки, които вашите ти дават и които сяка седмица, благодарение на др. виденов, стигат за по-малце закуски ф лафката, ако изопщо.
2007 си на 18.
Завършваш 2012, дето се още се усещат последиците от финансовата криза 2008.
Намираш си неква работа, почваш на ниско ниво, след 5-6 години се стабилизираш в кариерата, ма тогава е почнал поредният имотен балон. Към момента зимаш €15,5К (30К лв на година), ма един приемлив апартамент за семейство в софия вече е над €100К.
Спестил си €10К за тия години, жена ти няма такива възможности, нейната заплата стига колкото за разходите, а и двамата бихте искали тя си седи вкъщи и да гледа детето (или децата).
И двамата сте вече над 30, а сметките, меко казано, не излизат.
Колко деца ще планирате, за кога, кой ще ги гледа и как ще се храни вашето три- или четиричленно семейство?
Сичкото тва без изопщо да намесваме в каква среда ше растат тия деца, какво образование ще получат (и колко ще струва), какви перспективи ше имат и т.н. и т.н.