Я да повдигна Кръчмата, срамота е бре! Да не се подготвяте за войната част 2 утре? Или сте запразнували отрано 9-тия септембър?
Да се похваля, ритнах гооглето въобще, огромен шут и минах на 100% на Яндекс браузер. Имам и два нови мейла, виртуални хардове за снимки и пр. и пр. Прехвърлих всички адреси и т.н. От къде седмица гоолето побесня напълно и стана нетърпимо, 'се иска разни разрешения, записвания, доказателства (вероятно, че не съм пидурас)... Чиба и финито. Сега даже влизам в Погле Инфо без досадните потвърждения за вярност и настройки...
Но има и малки минусчета:
1. Не съм открил как се действа (нямам време, може и да става) с главният адрес на вече откритият прозорец на някакъв сайт (без значение какъв). Въпреки че съм нейде в дълбочината му, там не излиза цялият адрес с финтифлюшките, а остава все и само главният? Ако искам да дам линк - няма как.
2. Ползвах автоматична корекция за правописа (нали съм неграмотник с основно килийно), сега обаче Яндекса се мъчи да ме поправя по руската транскрипция. Вероятно има и за това чалъм, но...
Някой друг, ползва ли Яндекса?