.....
Не, но бих получил известно удовлетворение, ако утре съобщят, че MGM (примерно) анулира договора си с Мерил Стрийп, защото някой застарял бивш статист направил публично изявление как през 1985-а тя му се е отъркала многозначително и го е щипнала по задника.
може ли да оставим за малко тези хора от друг свят, изобщо не ме интересува Мерил нито Уейнстийн
нека видим тук в нашия свят ,в нашия живот, какво се случва
направо тръпки ме побиват, но пак ще кажа - 38 жени и 3 деца убити от членове на семействата си
наистина искам да запазя чувствата ви, щом се отъждествявате и няма да кажа пола на убийците
това е
домашно насилие! потресаващи факти!
за миналата година броят е бил е почти същият!
за съжаление не знам какво е положението по света, или дори на Балканите, нямам такива данни
но знам какво беше тук преди 20 или 40 години, и вие знаете
моята свекърва е адвокат, говоря си с нея и тя ми казва, че след петдесетте години в Бургас подобни дела са се брояли на пръсти - по едно ,две на година, не повече
и защо сега да намираме нормално това огромно увеличение, заради общото увеличение на престъпността ли?
това не е същата престъпност обаче, съвсем друг характер има
защо се увеличава сега, когато уж развитието на човешките отношение е в съвсем друга посока? какво се случва?
и ,моля, не ми обяснявайте, как феминизмът ще съсипе света ни!
как? по какъв начин? каква пък толкова сила ,власт, възможности имат жените, повече от мъжете , че да се случи това?
светът се и е мъжки все още и нямам нищо против
това, срещу което имам против е, че се отъждествявате с насилниците и се обиждате
откъде,накъде? що за идея?
но това пречи сериозно за разбирането на проблема с домашното насилие