Хиляди благодарности за поздравленията и хубавите пожелания за 75 ми рожден ден!
Макар и пенсионер съм с много добро финансово положение – пендлер между София и Виена, но продължавам да работя в собствената си фирма, защото това ме поддържа фит, иначе ще ръждясам и синилно оглупея. Мисля си, че съм добре, но честно казано не смея да се похваля. Следя внимателно текущата политика и особено истинската война в технологията на хай-тех чиповете. Смятам скоро да напиша тук обективно по въпроса, защото в българските средства за масова дезинформация се тиражират твърде много политкоректни слабограмотни глупости. Разбира се вечер преди да си легна надниквам във форума и понякога, като се подразня реагирам с болезнена откровеност и с не съвсем прилична лексика. Такъв съм аз, ако някой ми се стори боклук, не пропускам да му го съобщя. Просто мразя да чета глупости и простотии от графомани.
Не пропускам и форума на Дневник, където пиша като American bastard и дразня пешко карабоев и пешките му. Трябва да отбележа, че се радвам там на особено уважение; когато модератор премахне някой мой пост винаги на него поставя бутон, за който иска да го прочете, а не го трият, защото преди време ги заплаших, че ще се оплача на културното аташе при посолсвоТО. Маниерите на соц полицията са малко но квалитетни, така съм форматиран в началото на трудовата ми кариера, макар и по-късно шлайфан като демкратичен бузинесмен.
Що се отнася до българската политика, смятам, че всички главни решения за РБ се вземат извън нея от небългари и превеждат в действие от съвременни неоеничари.
Обичам страната, но мразя държавата й.