А пък аз съм расист по мое мнение...много моля да вникнете внимателно в думите ми. Начи, какво означава това на практика - в къщата ми като зет да речем трудно, ама аре да не предизвиквам съдбата, трудно ще влезе негър, циганин, мюсюлманин, англо сакс и "жълт"..в този ред(тва са личните ми фобии/предубеждения).
Как е на практика?Ами почти направо същото, само дето гореизредените видове, като отговарят на личните ми и не толкова лични, а нормални човешки условия, ги възприемам точно като нормални български/квитощедруги граждани.
И все пак...предпочитам си моя ред, като държа да подчертая в името на много дълбоко лично чувство(нещо, в което вярвам) - невъзможна е житейска хармония между раси и контрастни религии, изключенията само утвърждават правилото!. Невъзможно е между хора, възпитавани в среди, между които единственото общо са "десетте божи заповеди", да настане на години след първите 7 житейска хармония. Всъщност - може, ама това само Холивуд досега го е постигал на кино. . А,...и да добавя...имам негри приятели от около 30 години, ама и те ако са откровени и достатъчно интелигентни не искат да се мешат - тва за протокола
Специално за Кайли. Значи, имам приятелско семейство - главата йорданец . Та, като стана дума за циганите, да ти го цитирам душа. На мой въпрос - какви са саудитите, нали са сунити като вас, отговорът беше - тва са нашите цигани.