До колкото разбрах, ще работят 5 дена със статии и новини, най-вече и ще готвят голям съботно-неделен вестник. Имали до 200 000 интернетни читатели, което им давало приходи (не знам какво печелят от интернета и рекламите)... Вчера срещнах нейде на краят в газетата съобщение за ФИНАЛА, а оня куткудяк - Аделинчо Марини, писа към краят на колонката си за очакваното и обявено вече официално, събитие.
И влязох в дълбочина да видя дали изцяло съм остракиран и дали и коментите ми са изтрити - не са. Намерих ги точно под Марини. Махнаха ме октомври 2018г. - някъде 20 години след като за пръв път започнах да пиша в СкайКода със същият ник, а след една година бях се вече регистрирал - пак с него. Махнали ме - добре - нямам намерение да се унижавам и да се "моля" на разни... всякакви.
В същност бях написал писмо, но не го пратих. Най-вече, за да им натрия носа заради Шпионските и отгоре - задължителни, бисквитки. Още при обсъждането, преди да сменят форумната платформа, изказах съмнение, че това е законно. В отговора на някой от тамошен корифей, бях лъжливо обвинен че съм нарекъл малките шпиони - въшки, и че съм бил "параноичен" и още нещо друго там... Да, но: - ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪД ПОСТАНОВИ, ЧЕ ТОЧНО ТАКИВА ДЕЙСТВИЯ НА ИНТЕРНЕТ-ПРЕДЛАГАЩИТЕ НЕЩО СИ, СРЕЩУ ДРУГИТЕ, НАРЕЧЕНИ ПОЛЗВАЩИ ТОВА НЕЩО, СА НЕЗАКОННИ!!! А "пресата" тъдява, естествено спести тази новина...
- Ало-о-о, дрогаре от в. СЕГА - кой излезе прав? Казах ли ви го година и половина преди да излезе това съдебно решение?!
И на мен, като на повечето от вас, така и ми прегоря СЕГА-то. Не ме интересува повече. Поглеждам заглавията понякога заради удобството и навика, но ако и да преглеждам един, два коментара, избягвам да чета за да не се дразня от заседналите там и завзели бившият добър форум - редки, миризливи и тъпи лай*на. Хеле пък някои направо са заслужили Лопатката на Фирмина.
Така, че добър път на Сегату към небитието. Заслужиха си го и все пак не злорадствам. Това отново е добър нагледен пример как либерастията изяжда поддръжниците си. А те явно смениха Флага, вероятно заради мъни-давача им, който пък си (май) изтегли бизнеса в мрачният Албион. И ще не ще, за да не му вдигнат демократично мерника там, смени резбата на газетата.
- Сещам се понякога за Дорис. Най-вероятно стана колатериална жертва. Бях забелязал неотдавна, как разни гадняри се заяждаха с нея и то безнаказано. Преди не беше така. Вероятно се е отвратила или е остракирана или (не дай Боже) може да е болна...
Ако някой знае нещо повече, би било добре да сподели какво става с Дорис. Ако може и иска, разбира се.