Пак ще трябва да те разочаровам!
Това, че си вадиш хляба няма лошо.
Лошото е че го вадиш от нашите уста.
доколкото от доста години си се превърнал в част от проблема.
Не ти ли е хрумвало.че след като за доста години не си направил нищо сега едва ли ще направиш?
Явноняма, ама междувременно може поне да пречиш другите да не направят.
Иначе ако направят ще излезе, че не си се справил.
А ти така добре се "справяш" можеш още 10-15 години до пенсия да го правиш.
Независимо кой е на власт, царе, охранители, дай боже и хуманоиди като ЦЦ само столчето да не пипат.
Няма как да ме разочароваш, скъпи. Твърде семпли са ми очакванията за теб, невъзможно е.
Ще ти отговоря с думи та Талеб - "Не се питай защо е зле, запитай се защо не е по-зле". Какво съм направил за тези години ти няма как да знаеш, нито пък какво съм спестил или предотвратил на усти, големи като твоята. Колкото до столчето ми - моля, заповядай. Само дето такива като теб за моя хляб (моята заплата) и една десета от моите отговорности няма да поискат. Съмнително е дали въобще ще им се хареса ... столчето.
А на мен столчето си ми трябва. С него си върша работата, докато се изнизва върволицата от ей такива като теб, отворковци, дето им взимат от устата. А тя няма напълване. Нагледал съм им се. Макар че, слава богу, има и читави. От мястото, където съм, добре се вижда, че боклукът цвят няма. Така е, обаче, и със свестните. Има ги във всяка партия. Шарен свят. Така опитът ми затвърди убеждението, че трябва да гледам не партия, не етнос, религия, цвят и пол, а човекът. Първо човекът, после всичко друго.
А и, знаеш ли, хич няма да се учудя, че не аз от твоята, ами ти от моята уста вадиш хляба. Доста такива съм видял и лесно ги разпознавам. "Ние ви вадим заплатите!" И като решиш да се вгледаш как точно, аджеба, баш този, гласовитият, ни вади заплатите, то намираш такава гадост, че ти идва да ... Или трови половин село, или далавери с ДДС и акцизи, или кражби на подземни богатства, или, или, или. Нагледал съм се.