https://t.me/olegtsarov/1281
Буду предельно краток: нынешние украинские власти категорически отказываются говорить о коридорах для выезда населения из зоны конфликта, либо сознательно затягивают этот вопрос.
Любая кровь мирных жителей - на руках неонацистов и их пособников во власти.
Гледам "Время покажет" (сплошная пропаганда), Россия 1 (Ольга Сабеева, сплошная проаганда), само Россия 24 - дава добри и актуални новини по всички въпроси, отвреме на време и "Звезда", но забива често, програмата "Большая игра" също кани интересни събеседници, но е сравнително кратка.
Престанах да следя немскоезичните телевизии и печатни издания, като ми стане скучно, се бъзикам по форумите под статиите - прави ми впечатление, че са останали доста трезвомислещи немци и австрийци, мдаааа...
Информирам се от Ариранг и Ал Джазира (английски издания), обичайните американски и английски заподозрени не следя, твърде стар съм да се ядосвам.
Бармалей - дай нещо от ТАСС и Правда, а? Може и актуална сводка от "Ехо Москвы".
~~~~~~~~
Чудя се на руснаците защо не поканят представители на Международния Червен кръст да наблюдават какво става на четирите хуманитарни коридора и тутакси ще престане пропагандата по западните информационни средства.