Пред очите ни се срива градената с десетилетия система за сигурност в Европа.", посочва българският държавен глава.
Мен нещо ако ми се срути ще фана за ушите архитекта и строителите, ама аз не съм синергетик.
Разширяването на НАТО , щитът срещу ракетната заплаха от Иран - всичко уж трябваше да работи предфектно и да ни дава невероятна сигурност..
Батальонът се строяваше, за последен път и офицерите от НАТО отиваха в новите бази - на изток, срещу Иран!
Ние щяхме надничаме иззад щита атлантически - видим какво правят иранците - и пак се прибираме , поведението ни ще наподобява малко на костенурката по нашите земи (Testudo graeca) ..
.. а против иранските диверсанти , които ще се мъчат да ни отклонят, ще взривяват елементите на Щита, ще тровят добитъка и ще унищожават посевите - та против тях - Динко от Ямбол със пакет свински опашки от ABCто в багажника !
Яко а??
А ние спокойни, зад Щита, защитени от иранците , градим мирния Либерално-демократичния модел ...
Да, ама не .. ей ни ококорени и несигурни ..
Какво стана тука? Уж го бяхме намислили перфектно с това разширение и щитовете ..