За ДНР/ЛНР не съм много наясно чия е инициативата. Както и за спонтанния кримски референдум. Позакърпиха се нещата за пред хората, ама проблемите не намаляха.
Инициативата 14та година дойде от Мосад и ЦРУ в лицето на израелският гражданин Стрелков, и новата украинска власт след Майдана., която също беше еврейска, и завързана на Израел
Украински военни части и паравоенни банди почнаха да тормозят руското население в Източна Украйна, а Стрелков се яви по тези места като Месия, и започна да организира населението за отпор и отбрана. Схващаш ли синхронът? Издигнаха се социалистически лозунги, стекоха се доброволци, създадоха се НАРОДНИ републики, и бурен революционен подем сред населението, което прескочи и в Русия. Целта на занятието беше 15та година в Русия да се случи Руска пролет и да се свали Путин., Обаче не се получи. Излезнаха някакви деца, „они же дети„, направиха се някой и друг митинг, но фишекът излезе празен. А трябваше този порив от народните републики да се прехвърли в Русия, и там по села и градове да се създадат народни републики. Народът не реагира. И тези две образувания останаха. Същевременно главатарите бяха избити или сменени, и украинците се видяха принудени наистина да се бият за Източна Украйна. Същевременно Крим беше даден на Русия с уговорката да се почне обособяването на Нова Хазария, но Путин взе Крим, и им показа среден пръст. Затова и големите крясъци в еврейският Европейски съюз за Крим. Ваш не ваш, станал наш.
И цялата тази дандания около Източна Украйна започна 12та година, когато Кисинджр заяви на Путин, че до 10 години Израел от там, където е сега, да го няма. Т.е. Русия да прибере ашкеназите, и да им направи Хазарията. В която да влизат и Крим, и Източна Украйна, и Закавказието, и Татарстан, та чак до Казахстан. За сефардите, както виждам други са се загрижили. Тях да ги преместят в останалата част на Украйна, и там да се заформи Нов Йерусалим.
Времето минава, и 22ра година дойде, а разделянето на Украйна и заформянето на тези два гениални проекта на Кисинджър доникъде. Затова на Путин му дадоха картбланш да влезе в Украйна, и на 9ти май трябваше да подпишат със Зеленски мирното споразумение. Да ама не. На сефардите им дай само да вредят на ашкеназите. И Борката Жонсън се яви в Киев, английският спецназ взе под арест Зеленя, та се наложи семейният бизнес - наркобизнес, и сделките с оръжие да върти жена му на Зе, и се обяви, че Украина ще се бие до победа. Което на мен ми звучи по скоро като предложение към Русия да вземе цялата Украйна. Путин обаче си изпълнява първоначалната договорка и бавно настъпва към позициите, договорени предварително, а това е Източна украйна до Днепър, и оставя двете крила на еврейското племе да се разберат помежду си. От което американците бият по ашкеназкото образувание ЕС, а ешкеназите взеха връх в Англия, и сложиха принц Чарлз за Крал
Ако някъде съм сгрешила, не съм виновна. Аз толкова си мога
Така че дабе, не се занимавай с тия папатаци по горе, не чети български вестници и не слушай българска телевизия, ако искаш да разбереш какво става. слушай аз какво ти казвам.