Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Февруари 04, 2026, 02:06:05

Автор Тема: Русия (Re: Russia)  (Прочетена 7325275 пъти)

дедо Барми и 160 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 9896
  • Fuck the EU
    • Профил
Re: Русия (Re: Russia)
« Отговор #35880 -: Февруари 03, 2026, 20:09:31 »
В неговата книга не прочетох за договорняци и "Кинули опят". Явно гигантът от Кремъл не я беше чел.
Въпрос на приоритети. Неговият явно е да пази интересите на "семейството".

Наскоро, в една компания един се оплака, ей, тоя Путин обърка света, всичко съсипа!  :too_funny-1052:

Бе, викам, какво ни е объркал, ние сме в друг свят, както каза германеца, в райската градина, а Путин е в джунглата, к'во ни дреме за Путин!?  Отговори ми само мълчалив, яден поглед.

Наистина, до сега никой западоид не ми е отговорил на тоя въпрос, защо, та нали сме от правилната страна на историята, на икономиката, на правилата и морала!? Нали Путин не ни е взел нито нефтено находище, нито газово, нито литиево, ни злато... да прави у тях си каквото си иска, нали руснаците си го избират за тях си!

Някой да ме осветли? 
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #35881 -: Февруари 03, 2026, 20:31:00 »
Дали не е за това, вестник Сън: Epstein said Bill Gates ‘caught STD from sex with Russian girls’ in secret files. (Бил Гейтс хванал трипер от руско момиче).  :m1708:

Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
  • Коментари: 1123
    • Профил
« Отговор #35882 -: Февруари 03, 2026, 20:41:13 »
Дали не е за това, вестник Сън: Epstein said Bill Gates ‘caught STD from sex with Russian girls’ in secret files. (Бил Гейтс хванал трипер от руско момиче).  :m1708:
STD е всичко което се предава по полов път ... може пък да е било рак на гърлото като М. Дъглас (папилома вирус?)
"Върви бавно, говори учтиво и носи дебела тояга със себе си."
[по Teddy Roosevelt]

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #35883 -: Февруари 03, 2026, 21:17:49 »
STD е всичко което се предава по полов път ... може пък да е било рак на гърлото като М. Дъглас (папилома вирус?)

Болестта на хусарите, разбира се само трипер.

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8630
    • Профил
« Отговор #35884 -: Февруари 03, 2026, 21:39:36 »
Цитат на: Дърт Вейдър
STD е всичко което се предава по полов път
sex transmitted disease

Цитат на: Дърт Вейдър
рак на гърлото като М. Дъглас
Чак до гърлото да иде ... на друго ми докарва - от евроатлантосодомските "ценности"
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #35885 -: Февруари 03, 2026, 21:59:19 »
Чак до гърлото да иде ... на друго ми докарва - от евроатлантосодомските "ценности"

Тоя вирус отива в гърлото при "френска" любов, фелацио и кунилингус. Не е безобиден. Майкъл Дъглас си призна.

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #35886 -: Февруари 03, 2026, 22:14:59 »
Но като се замисля, дали за това тоя уиндоус толкова страда от вируси!?  :too_funny-1052: :too_funny-1052:

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8630
    • Профил
« Отговор #35887 -: Февруари 03, 2026, 22:18:54 »
Тоя вирус отива в гърлото при "френска" любов, фелацио и кунилингус.

При кунилингус по-вероятно е да е на езика и устните. Защото значение има и продължителното мех. дразнене. Като при пушещите с лула.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.