Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Април 26, 2026, 23:46:35

Автор Тема: Русия (Re: Russia)  (Прочетена 8598986 пъти)

Дърт Вейдър и 258 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен дедо Барми

• Just Member
  • Коментари: 2125
    • Профил
Re: Русия (Re: Russia)
« Отговор #36000 -: Април 17, 2026, 19:49:02 »
Радев: Украине не следует оказывать военную помощь
Лидер коалиции "Прогрессивная Болгария" также высказался против соглашений, подобных тем, что подписано с Украиной в области безопасности
Редакция сайта ТАСС
19:12

https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/27145311
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961

Неактивен дедо Барми

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36001 -: Април 21, 2026, 16:20:18 »

Без социализма мы не одержим победу

№41 (31822) 21—22 апреля 2026 года
1 полоса
Автор: Владислав ГОНЧАРОВ.

20 апреля с площадки совхоза имени Ленина отправился 152-й гуманитарный конвой КПРФ. В мероприятии принял участие Председатель ЦК КПРФ Г.А. Зюганов. После осмотра груза он выступил перед журналистами.

"...Я давно более позорной картины в Думе не видел. Наша команда внесла предложение в любой праздник поднимать Знамя Победы, в любом месте оно должно олицетворять наше движение вперёд. А мне докладывают, что это не годится. Стыдно на это смотреть! Пятый год воюем уже, Знамя Победы должно быть главным на любом празднике, особенно в День Победы. Потому что это Знамя всю войну советские войска несли и водрузили его над рейхстагом. Когда штурмовали Берлин, 7 из 10 воинов были комсомольцами и коммунистами. Вот они и определят судьбу страны в будущем. Без социализма, без справедливости и дружбы мы не одержим и не закрепим победу...."
https://gazeta-pravda.ru/issue/41-31822-2122-aprelya-2026-goda/bez-sotsializma-my-ne-oderzhim-pobedu/
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 10066
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #36002 -: Април 22, 2026, 21:48:24 »
Да зарадвам дедо Барми: Путин присвоил Академии ФСБ имя Феликса Дзержинского.
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Неактивен дедо Барми

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36003 -: Април 23, 2026, 11:13:07 »
Бравооо... а кога ще върнат отново паметника на Лубянка? И махнат Соловецкия камък - паметник на жертвите на ГУЛАГ - прост камък от затворническия лагер Соловки в Бяло море?

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #36004 -: Април 23, 2026, 11:30:42 »
Бравооо... а кога ще върнат отново паметника на Лубянка? И махнат Соловецкия камък - паметник на жертвите на ГУЛАГ - прост камък от затворническия лагер Соловки в Бяло море?

Споко, и това ще стане, едно по едно. :)))
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Неактивен дедо Барми

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36005 -: Април 23, 2026, 12:13:48 »
Отлично... ала тогава ще трябва да съборят и Стената на скръбта - посветена на жертвите на сталинските политически репресии?

Неактивен Butch

• Just Member
  • Коментари: 4779
  • Victoria Nuland "Fuck the EU"
    • Профил
« Отговор #36006 -: Днес в 07:28:16 »
Другари,
Аз имам един въпрос: Защо дъртата комуняга Зюганов е казал, че сме (в Русия) пред 17-та година?
Явно говори  не за последната 17-та, а предпоследната. Има предвид война, икономически проблеми и ба-бах революция.. Дали вижда и гражданска война или само съветска власт и електрификация?
Мен ми е ясно, че войната се развиваше много добре докато не се намеси Генералния щаб, но все пак не виждам В.В. Путин като пенсионер с "Персональная пенсия союзного значения". :)))

Да не кажете "бред собачий"?  :i_laughing:
Нямам никакъв бизнес да пиша тук!

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #36007 -: Днес в 09:47:02 »
Другари,
Аз имам един въпрос: Защо дъртата комуняга Зюганов е казал, че сме (в Русия) пред 17-та година?
Явно говори  не за последната 17-та, а предпоследната. Има предвид война, икономически проблеми и ба-бах революция.. Дали вижда и гражданска война или само съветска власт и електрификация?
Мен ми е ясно, че войната се развиваше много добре докато не се намеси Генералния щаб, но все пак не виждам В.В. Путин като пенсионер с "Персональная пенсия союзного значения". :)))

Да не кажете "бред собачий"?  :i_laughing:

Защото на комунягите все им се привиждат революционни ситуации.

Quote (selected)
Според Владимир Ленин, революционна ситуация е обективно състояние, при което управляващата класа не може да управлява по стария начин, а „низините“ (работниците) не искат да живеят по стария начин. Това е предреволюционен момент, характеризиращ се с три основни обективни признака: невъзможност на управляващите да запазят властта си, изострена нужда от промяна сред масите и значително повишаване на политическата активност.

Ама, ако не беше златото от Германия и доларите от еврейските банкери за Троцки, революция нанай!
:)))

Неактивен Butch

• Just Member
  • Коментари: 4779
  • Victoria Nuland "Fuck the EU"
    • Профил
« Отговор #36008 -: Днес в 10:31:17 »
Ама, ако не беше златото от Германия и доларите от еврейските банкери за Троцки, революция нанай!
Не е толково просто.
Не е "Шат парата, шур бозата"
Кой даде пари на Фидел да нападне "Монкада" и да направи революция? Кой плати на Хомейни да си "промени адресната регистрация" от Париж в Техеран?
Парите помагат, но ако няма обедняване, насилие и терор, липса на свобода, никаква революция няма да стане. Да не забравя: организация си трябва. Движещи сили, мотор... :)))
« Последна редакция: Днес в 10:36:30 от Butch »
Нямам никакъв бизнес да пиша тук!

Неактивен дедо Барми

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36009 -: Днес в 11:25:46 »
Ндааа... нещо за синедриона нема ли да мекнете?  :cool-1084:

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8843
    • Профил
« Отговор #36010 -: Днес в 13:40:12 »
Синедрионът е набъркан във всяка гадост по света. И не меко, ами от твърдо по-твърдо.
А ти що грухтиш тук, ами не идеш при ЛГБТ-другарчетата си ?
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Неактивен дедо Барми

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36011 -: Днес в 15:25:57 »
А ти що грухтиш тук, ами не идеш при ЛГБТ-другарчетата си ?
Щото при вас - нелегалните ЛГБТ - ми е много по-интересно и занимателно... пък и научния интерес...

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8843
    • Профил
« Отговор #36012 -: Днес в 16:19:00 »
Какъв научен интерес при вас, бе ?! Колко банани (смисълът на живота ви) можете да изядете, и колко прави еврокраставици да си натъпчете отзад. Тая наука - в "дрисник", иво.бг и "свободна А-точка" ->
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 12259
    • Профил
« Отговор #36013 -: Днес в 21:27:21 »
Русия се завръща по света успешно - искат, или не искат некои шлюхи.
https://rutube.ru/video/c1a79aedda5186025a7a5f4a26fd0537/
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.