Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Май 25, 2026, 00:33:34

Автор Тема: Русия (Re: Russia)  (Прочетена 9220415 пъти)

kаily, Bacho Кольо, Accipiter и 311 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12861
    • Профил
Re: Русия (Re: Russia)
« Отговор #36060 -: Май 22, 2026, 18:52:20 »
Ако яйцето се счупи отвътре - излюпва се пиленце. Ако яйцето се чупи отвън - правиш омлет.
Населението проглежда. Пропагандната машина измислена и усъвършенствана миналия век, е много яка и работи на пълна пара. Най-подвластни са й политиците, всичките са облъчени. Населението - има и необлъчени, а има и много, които тепърва проглеждат. С тая пропаганда, Русия и да е спечелила войната, никой нямаше да разбере. Сега на собствен гръб... остават фанатиците - политиците и хранилките им. Първите жертви на пропагандата са политиците, те нищо няма да разберат никога.
Не можеш да проумееш глупостта.

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8951
    • Профил
« Отговор #36061 -: Май 22, 2026, 19:16:32 »
Цитат на: kаily
С тая пропаганда, Русия и да е спечелила войната, никой нямаше да разбере.

Като се обясни по правилния начин, всеки разбира. Не знаеш приказката за циганина, който не искал да дава дъщеря си за жена на царския син  :i_laughing:
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36062 -: Май 22, 2026, 19:35:50 »
Не разбира! Не знам приказката, но имам личен опит с разбирането и с правилните начини. Имах приятелче от едни други времена, повече от 20 години, от други места, по-млад от мен, с годините се загубихме, после пак се намерихме из фейса и така си другарувахме, докато Путин виноват почна да ни разделя. Опитвала съм по милиони различни начини да му отворя очите, поне фактите да види. Не става, извърта се като глист и пак неговото си. Фактите ги заобикаля или тълкува по начин, по-извит от каяурсулите. Чудовищно изкривяване. Махнах го от приятели да не ми дращи по стената, но продължих на месинджър поне още година, докато ми се инчанчи тотално изчанчалото и го блокирах съвсем преди около година. Оня ден по повод 9-и май едно друго приятелче от ония времена обясняваше, че и той най-накрая го блокирал, когато започнал да му обяснява какъв велик борец за свобода е Бандера.
Ми не става...Няма правилен начин.

А ако искаш Путин да пусне ядрена над София, примерно, че да разберат всички.. ми те тия, де разбират, са разбрали отдавна, де не разбират, .. или да кара наред, пък Господ ще разпознае своите.

Нещата толкова са загнили, че ако организмите имат сили, ще се самоизлекуват накрая, което остане. Ако Путин удари на едно място, само ще затвърди западната пропаганда, на елитите не само че не им пука, ами и искат точно това, нали се борят да ликвидират населението до половин милиард.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36063 -: Май 22, 2026, 20:07:00 »
А ако искаш Путин да пусне ядрена над София, примерно, че да разберат всички ...

Едно "Сармат"-че над 23-ти и 24-ти избирателен район в София е добра идея, отдавна съм го казал. С това ненормалниците в БГ ще намалеят 3-4 пъти.

А правилният начин е описан в приказката, за която споменах.

:popcorn:
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36064 -: Май 22, 2026, 20:15:38 »
Ако си в София, може. Ако не си, там, където си е още по-добра идея.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36065 -: Май 22, 2026, 20:33:25 »
Ако ти си в София, проблемът си е твой. А проблемите на всички българи (от Освобождението насам) идват от тия, дето са наблизо до жълтите павета.

Неактивен lucho

• Just Member
  • Коментари: 12352
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #36066 -: Май 22, 2026, 20:49:39 »
А бе и във Варна има твърде много жълтопаветници, нищо че нямаме жълти павета.

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 12344
    • Профил
« Отговор #36067 -: Май 22, 2026, 21:10:37 »
Quote (selected)
Едно "Сармат"-че над 23-ти и 24-ти избирателен район в София е добра идея, отдавна съм го казал. С това ненормалниците в БГ ще намалеят 3-4 пъти.
Пак неосведоменост! Общо двата района избират 31 депутати. Мизер - 13%!
 :smokin:
п.с. що се отнася до ненормалниците - жалко и за Асолчето и за Бачо Кольо! А част он "ненормалниците " ше се спасят - по празник тези части почти опустяват!
 :bigok:
а, освен това само 14 от тях са за ПБ - ше рече, ползата за Бъл...пардон, за Максуда ще е отрицателна - доста под 50% за ПБ са избрани от тези райони! Абе четете бе! Четете, че ше си изтепате електората съвсем!
 :popcorn:
« Последна редакция: Май 22, 2026, 21:26:08 от Giuseppe »
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36068 -: Май 22, 2026, 21:36:45 »
Пак не си разбрал. ПБ са малкият проблем. Големият - ГЕРБ и ДПС-НН. А най-големият - тъмносините, които там се въдят като хлебарки.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36069 -: Май 22, 2026, 21:55:58 »
Путин пак виноват. Тоя път що не бахне по развъдниците на хлебарки...

Активен Butch

• Just Member
  • Коментари: 4797
  • Victoria Nuland "Fuck the EU"
    • Профил
« Отговор #36070 -: Май 23, 2026, 17:32:32 »
Ако яйцето се счупи отвътре - излюпва се пиленце. Ако яйцето се чупи отвън - правиш омлет.

Май яйцата от които се прави омлет не са същите от които се люпят пилета. :))) И разликата е в петела. Ама де да знам? Аз съм от Шумен, не от некво селу. :)))
« Последна редакция: Май 23, 2026, 17:51:28 от Butch »
Нямам никакъв бизнес да пиша тук!

Неактивен cekyko

• Just Member
  • Коментари: 3041
    • Профил
« Отговор #36071 -: Май 23, 2026, 18:31:27 »
украинците удариха ученическо общежитие.

Quote (selected)
Владимир Путин сделал ряд заявлений:

🔴Он призвал украинских военных не выполнять преступных приказов нелегитимной проворовавшейся хунты;

🔴Число погибших при ударе Киева по общежитию в Старобельске возросло до шести;

🔴Он отверг утверждения, что попадание БПЛА ВСУ по колледжу в Старобельске могло быть результатом работы ПВО или РЭБ;

🔴Удар по Старобельску не был случайным, три волны беспилотников били в одно и то же место;

🔴Киевский режим терпит провалы на фронте, не помогает ни разворовываемая помощь, ни отлов на улицах людей, словно собак;

🔴Путин дал приказ Минобороны представить предложения ответа на удар ВСУ по колледжу в ЛНР, ограничиться просто заявлениями в такой ситуации невозможно.

⭐️ Судя по риторике Владимира Владимировича, а также заявлениям американцев, все идёт к тому, что прогноз по войне, который я давал не так давно, продолжает плавно реализовываться: долгая и более жестокая война.

https://t.me/belarusian_silovik/74227
тия, дето ни убеждаваха да се срамуваме от Сталин, се оказаха просто поклонници на Хитлер...

Неактивен cekyko

• Just Member
  • Коментари: 3041
    • Профил
« Отговор #36072 -: Май 23, 2026, 18:32:40 »
Британская телекорпорация BBC официально отказалась посещать Старобельск, а компания CNN в отпуске, сообщила Захарова.

Она также заявила, что японским СМИ также запретили освещать удар ВСУ по колледжу.

Число погибших детей достигло уже 16 человек.

https://t.me/belarusian_silovik/74253
тия, дето ни убеждаваха да се срамуваме от Сталин, се оказаха просто поклонници на Хитлер...

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36073 -: Май 23, 2026, 18:56:59 »
Quote (selected)
Путин дал приказ Минобороны представить предложения ответа на удар ВСУ по колледжу в ЛНР,
ограничиться просто заявлениями в такой ситуации невозможно.

Аха, най-после ще удари "вражеските центрове за вземане на решения".

Ама друг път.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36074 -: Май 23, 2026, 19:09:47 »
Нека да изчакаме и да видим.А докато чакаме, би ли формулирал твоето разбиране, за "вражеските центрове за вземане на решения". Ако може кратко и ясно. Като за Лъчо.
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36075 -: Май 23, 2026, 19:18:56 »
"вражеските центрове за вземане на решения" е словосъчетание, което измъдриха управляващите в Русия. Обаче и те не са уточнили кои са те, кога и как ще ги ударят. Вероятно като "преминат червената линия". Ама те "червените линии" на Путин се оказаха по-разтегливи от дъвка.

А какво според мен трябва да се прави - няма значение, защото управляващите в Русия слушат други.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36076 -: Май 23, 2026, 19:38:20 »
Благодаря за изсулването - традицията си е традиция.
Аз от своя страна, щото съм любител на директните обяви, да пусна нещо - този все повече започва да ми се струва по читав от некои други.
https://rutube.ru/video/94a8b6f3f6a07a3364038576a65692ec/
Без коментар.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36077 -: Май 23, 2026, 20:23:00 »
От какво съм се изсулил ? Още преди години съм казвал, че Русия трябва да удари първа, и да унищожи ракетите, подводниците, корабите с ракети първо на Британия, като предупреждение към САЩ. Ако трябва, дори с ЯБГ. По-нататък според отговора на Щатите.
Обаче няма да го направят, докато в Русия не дойде на власт обичащ Русия, а не Израел.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36078 -: Май 23, 2026, 22:03:20 »
Май яйцата от които се прави омлет не са същите от които се люпят пилета.
Нямам идея, навремето събирах яйцата от полозите при баба ми. И не ги деляхме на пиленца и омлети. Ама ти по знаеш...

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36079 -: Май 23, 2026, 22:07:09 »
Обаче няма да го направят, докато

Има много по-голяма игра от войната в Украина. Има много игри на много нива, нямаш представа до какво може да доведе твоето предложение в по-големите игри, които се играят.
Най-голямата игра е - Тече Апокалипсисът. Уж си светнат, пък това не знаеш или не отчиташ.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36080 -: Май 23, 2026, 22:18:42 »
нямаш представа до какво може да доведе твоето предложение в по-големите игри, които се играят.

до феерии и нови дрешки  :i_laughing:

П.П. Знам кои са на страната на Злото и съм привърженик на старозаветното "зъб за зъб, око за око".
Освен това смятам, че боят е неизбежен, и затова трябва да удариш пръв.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36081 -: Май 23, 2026, 22:26:32 »
Quote (selected)
Това има логика, като смяташ така. Има обаче и друга - може пък ако не удариш, да не те ударят, но удариш ли - няма вече избор. Какви са шансовете на двата варианта - може би са все още 50/50. Поне според блондинките е така.
Разчитам повече на здравия разум, а не на параноичния. Все пак и според теб има около 5% разумни. Надявам се  да са сред тези, които вземат решенията. ЕК не са сред тях, слава Богу!

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36082 -: Май 23, 2026, 22:41:45 »
нямаш представа до какво може да доведе твоето предложение в по-големите игри, които се играят.

до феерии и нови дрешки  :i_laughing:

П.П. Знам кои са на страната на Злото и съм привърженик на старозаветното "зъб за зъб, око за око".
Абсолютно съм на принципа зъб за чене, око за две. Само че съм и абсолютно сигурна, че тия няма да се укротят и уплашат и няма да се спрат. Те са обсебени и безстрашни, освен това пет пари не дават за населението. Разбираш ли? Първо налитаха и викаха, че Путин никога няма да влезе в Украина, той влезе, те продължиха да налитат, показа им оръжия, каквито те нямат, те продължават да налитат, даже и атомна бомба да хвърли, те ще продължат да налитат. Те нямат спирка. Това са последните времена и злото ще се бори до последно. Нищо няма да го спре, защото това е последният му шанс...
Демек ... не е това начинът, практиката го показа.

Следи ги какво правят. САЩ се изнасят, тия тепърва ще правят оръжия да трепят Русия, тепърва, нямат с какво, нямат кога, продължават. Напълно са си загубили ума, тотално са обсебени. Това е дълбоко ниво на поквара, стигнало и разяло и мозъка и всичко. Нищо няма да ги спре, даже лично те да умрат, ще висят от другата страна и ще джафкат срещу Русия.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36083 -: Май 23, 2026, 23:15:10 »
Нали точно това казвам - обсебени са и нищо не може да ги откаже. Като животни, болни от бяс, ще налитат да убиват, без инстинкт за самосъхранение.
Именно затова трябва да бъдат унищожени, преди да са нанесли жестоки, и може би смъртоносни рани. Това за ЕСЕС-овците.
А в САЩ все още имат инстинкт за самосъхранение. Но трябва да бъдат внимателно наблюдавани. Покажат ли признаци на бяс, да бъдат унищожени, преди да те ухапят и заразят.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36084 -: Май 23, 2026, 23:42:07 »
Що си въобразяваш, че има един център, който и само с една ядрена бомба и хоп готово.
Той Иран и Хизбула са си създали мрежа от глави, та тия ли...
Ти като Нетаняху, де си въобразява, че като ликвидира главите и ще спечели войната без бой...

И кой знае какво и как тая ядрена енергия може да подхрани и какви още врати да отвори. Башар, примерно, от десетилетия говори, че локален ядрен удар може и да има някъде по планетата, но тотално унищожение няма да ни позволят, щото тая ядрена енергия ще съсипе и вселената и паралелните реалности по не знам какъв си начин. Преди години много съм чела за НЛО над ядрените центрове и че блокират някакви механизми там, не знам верно ли е, ама ...
Положението е деликатно, трудно, сложно. Да се молим и уповаваме на Господ. Да ни изведе оттук.
« Последна редакция: Май 24, 2026, 00:18:05 от kаily »

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36085 -: Май 24, 2026, 00:27:12 »
Е ги, и ти се надяваш, че каквото и да е може да ги вразуми?!? Тия са напълно безмозъчни, маймуни да бяха, щяха да спрат да настъпват мотиката след толкова време. Приличат на развалени опасни зациклили механични кукли.

МИД РФ возмущен заявлениями представителей Латвии и Дании в ООН о том, что удар по зданию учебного корпуса и общежития колледжа в Старобельске — это "провокация и фейк Кремля".

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36086 -: Май 24, 2026, 00:53:37 »
Значи според теб да бъдат оставени да правят каквото си искат и да не им се отвръща ??? Това е самоубийство.

Аз предлагам първи светкавични удари по вражеските ядрени оръжия. Не по градове.
После доочистка на висшите управители на врага. И на всички с претенции, че са по-висши от другите.
Просто не виждам друг начин за отърване от тия обсебени.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36087 -: Май 24, 2026, 10:20:04 »
На мен ми се струва, че полуделите диви свине искат такъв удар, молят за него, правят всичко възможно да се случи. Имаш ли представа защо?

Неактивен ddantgwyn

• Just Member
  • Коментари: 7735
    • Профил
« Отговор #36088 -: Май 24, 2026, 10:26:22 »
На мен ми се струва, че полуделите диви свине искат такъв удар, молят за него, правят всичко възможно да се случи. Имаш ли представа защо?

За да могат след това да се оправдават с руснаците - „те първи започнаха“, надявайки се някак си да оцелеят при последващата размяна на удари.

Дали ще оцелеят вече е тема на съвсем друг разговор.

Изобщо цялата ситуация на мен ми напомня на онзи виц за първата брачна нощ между садист и мазохистка. Тя - ,бий ме, бий ме!“, той - „няма, няма“ :nuts:

Но пък е възможно и Nor1 да е прав - че в момента в Русия управляват хора, които са (меко казано) благосклонни към Израел и евреите.
the lamers club honourable member …

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36089 -: Май 24, 2026, 10:47:13 »
че в момента в Русия управляват хора, които са (меко казано) благосклонни към
Честно казано пък, аз почвам много яко да подозирам, че Тръмп е ватник, измисли фантастичен начин да ликвидира американските оръжия и сега да вика - Ми нямаме, бе, ще чакате да ги произведем.

А иначе, от езотерична гледна точка, колкото повече страдание и ужас, толкова повече се засилват тъмните, на тях това им е храната. И толкова повече народонаселението откача и става манипулируемо. И като се напапа егрегорът с ядрена енергия и нейните последствия и после става по-голям и от планетата. А и тия полудели местни политици, като гледам с каква страст искат ескалация, почвам да подозирам, не че те нямат инстинкт за самосъхранение, ми че и те се хранят с тая енергия, adicted.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36090 -: Май 24, 2026, 11:02:30 »
Мислиш, че като руснаците се въздЪржат, и ония ще се въздържАт ? Не, няма !
Ще натрупат оръжия и кураж и ще ударят брутално. И пак руснаците ще са кинутите и обманутите.
А "богоизбраните" невредими ще пируват с черната енергия.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36091 -: Май 24, 2026, 11:13:44 »
И как точно ще натрупат оръжие, обясни ми конкретно.

Неактивен ddantgwyn

• Just Member
  • Коментари: 7735
    • Профил
« Отговор #36092 -: Май 24, 2026, 11:15:43 »
Мислиш, че като руснаците се въздЪржат, и ония ще се въздържАт ? Не, няма !
Ще натрупат оръжия и кураж и ще ударят брутално. И пак руснаците ще са кинутите и обманутите.
А "богоизбраните" невредими ще пируват с черната енергия.

Не, не мисля, че ще се въздържат. Но от гледна точка на след това (нека приемем, че ще има „след това“) е по-добре да не са първи руснаците, започнали патакламата.

Si vis pacem, para bellum - според мен руснаците точно това правят в момента.
the lamers club honourable member …

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36093 -: Май 24, 2026, 11:27:00 »
1. Времето работи против Русия.
2. На Китай не може да се има доверие.
3. Който удря пръв, все едно удря два пъти.
4. Победителите не ги съдят. Те пишат историята и морала.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36094 -: Май 24, 2026, 15:50:06 »
Е нали удари Украина първа. Колко пъти трябва да удари първа? И изобщо, и четирите ти твърдения са спорни. А петото по-горе е направо невярно. На въпроса ми относно което не отговори.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36095 -: Май 24, 2026, 17:45:14 »
Е нали удари Украина първа. Колко пъти трябва да удари първа? И изобщо, и четирите ти твърдения са спорни. А петото по-горе е направо невярно.

Koлкото пъти потрябва.
А моите твърдения са винаги абсолютно верни. Аксиома  :smokin:

Активен Eisblock

• Just Member
  • Коментари: 2874
    • Профил
« Отговор #36096 -: Май 24, 2026, 18:41:40 »
Те нямат спирка. Това са последните времена и злото ще се бори до последно.

- Да, напълно съм съгласен с Кайли. Вероятно се чака възможност за удар с поне няколко процента шанс да остане малко от публиката живи. Или, да има някаква неочаквана намеса. Но след като чинията ни с похлупака отгоре е най-вероятно факт, някаква "външна" намеса е изключена. Няма как. Освен и теорията за други земи наоколо, пак с похлупаци е вярна и тогава надзирателите Отгоре ще дръпнат юздите. ... :smokin:

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36097 -: Май 24, 2026, 19:27:46 »
- Да

Айс, ако чинията отгоре е факт, значи някой я е сложил. Ако някой е сложил тая чиния, най-вероятно може с едно мърдане на вежда да я махне, сложи още една, или да ни унищожи барабар с чинията...
Крион вика, че е отговорен за магнитното поле на земята, наскоро го поправял нещо, за да отговаря на новото време. Затова и се представя като Крион от магнитната служба. Ако някой може да пипа и преправя магнитното поле, дали не може да взриви и планетата, ако реши?..
Същият Крион вика, че колективният разум е взел решение да приключи с войните и всичко останало. Че влизаме в напълно нов етап на развитие. Но и той отпреди 2020 казваше, че злото ще се бори до смърт.
Башар вика, че мноооого извънземни са клекнали тук и наблюдават какво се случва, щото времената са неизпитвани още на земята.
Та... зависи от решенията, които вземаме, това наблюдават всички.

Активен 66

• Just Member
  • Коментари: 8702
    • Профил
« Отговор #36098 -: Май 24, 2026, 19:40:51 »
Че влизаме в напълно нов етап на развитие.
Със система основана на егоизма никъде освен в ада не мое се влезе  :smokin:

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #36099 -: Май 24, 2026, 19:43:19 »
Много точно казано!

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36100 -: Май 24, 2026, 20:08:28 »
Че влизаме в напълно нов етап на развитие.
Със система основана на егоизма никъде освен в ада не мое се влезе  :smokin:
Да де, ама идва нова система. За който му понесе. Който не му понесе, ще отпадне.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36101 -: Май 24, 2026, 20:31:45 »
идва нова система

Не бързай да се радваш на малко прасе и на нова с-ма  :nuts:

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
  • Коментари: 1289
    • Профил
« Отговор #36102 -: Май 24, 2026, 21:52:03 »
колективният разум е взел решение да приключи с войните и всичко останало. Че влизаме в напълно нов етап на развитие. Но и той отпреди 2020 казваше, че злото ще се бори до смърт.
Башар вика, че мноооого извънземни са клекнали тук и наблюдават какво се случва, щото времената са неизпитвани още на земята.
Та... зависи от решенията, които вземаме, това наблюдават всички.

В този аспект се изкушавам да ти предложа един филм - Bogonia в Нëтфликс.
(ако няколко кофи фалшива кръв от време на време не ти понася - можеш да пропуснеш ;))
"Върви бавно, говори учтиво и носи дебела тояга със себе си."
[по Teddy Roosevelt]

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36103 -: Май 24, 2026, 22:11:21 »
Тиви нямам от 20 години, нетфликси не гледам, официални новини не слушам, в Х най-се дразня, като тия, де следвам, репликират някое официално чучело за безумията, които е изговорило, и затова на стената ми излизат тия безумия.

Впрочем, Крион така вика. Барбара Марсиняк вика малко по-иначе, анунаките се връщат, много развита раса, ама много порочна и покварена, създала човечеството и вкарала пороците си в него. Не помня кой обясняваше, че ползваме само 40% от ДНК-то си, щото като са ни създали, анунаките са вкарали тяхно ДНК и са го прищипнали  да не можем да го ползваме цялото, да не сме им равни. БМ вика, че са имали техни си роби преди нас, ама ония се разбунтували и затова създали нас, а сега ги е страх ние да не се разбунтуваме. Пък Крион вика, че сме стигнали определени маркери в развитието си и почваме да ползваме не 40, а примерно 47%. И това е много и ни дава много възможности и способности, които дори не можем да си представим.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36104 -: Май 24, 2026, 22:35:26 »
анунаките - много развита раса, ама много порочна и покварена

дава ни много възможности и способности, които дори не можем да си представим.

"pathway to many abilities some consider to be unnatural"

:smokin:

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28785
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #36105 -: Май 24, 2026, 22:43:03 »
Като гледам за какво използваме достъпните ни способности силно се надявам да не отключим нови. :giggie:
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36106 -: Май 24, 2026, 23:02:20 »
"Път към много способности, които някои смятат за неестествени"
А други смятат, че се правиш на интересен.
Спирам, темата е за Русия. Пожелавам ти реалност, в която Русия е ударила лондонския мозъчен център.

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #36107 -: Май 24, 2026, 23:04:14 »
1. Времето работи против Русия.
Времето работи против този, комуто първи свърши живата сила. Понеже украинската жива сила ще приключи преди руската, то работи против Украйна.
Quote (selected)
2. На Китай не може да се има доверие.
"Доверяй, но проверяй!" ;)
"Контролът е висша форма на доверие" (Ленин)

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28785
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #36108 -: Май 24, 2026, 23:09:16 »
Quote (selected)
"Проверката е висша форма на доверие" - у нас е прието тази фраза да се приписва на Сталин, Дзержински или Ленин. Няма сериозни източници, които да потвърдят такова нещо, за нито един от тримата. Относително сигурно е, че Ленин е употребявал често фразата "доверяй, но проверяй", което си е народна поговорка.
https://www.segabg.com/hot/category-then/nyakoy-tryabva-da-poeme-intelektualnata-otgovornost
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36109 -: Май 24, 2026, 23:22:22 »
Времето работи против този, комуто първи свърши живата сила.
И оръжието. И парите. И суровините, тва бензин, газ, ток и други такива. И търпението на поданиците. И мандатите на марионетките.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36110 -: Май 24, 2026, 23:54:01 »
Цитат на: Nor1
"Път към много способности, които някои смятат за неестествени"
А други смятат, че се правиш на интересен.

A aз пък смятам, че нямаш грам чувство за хумор  :smokin:

"pathway to many abilities some consider to be unnatural" е много известен цитат от много известен филм.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36111 -: Май 24, 2026, 23:59:02 »
Цитат на: lucho
Времето работи против този, комуто първи свърши живата сила.
И оръжието. И парите. И суровините, тва бензин, газ, ток и други такива. И търпението на поданиците. И мандатите на марионетките.

Търпението на руснаците към Путиновите "хитри планове" отива към свършване.
Ще го сменят с някой доста по-грубичък, ми се струва  :smokin:

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36112 -: Днес в 00:10:56 »
Ако изобщо трябва да ти влизам в разсъжденията, щом ще говорим за търпение, обясни чие търпение ще свърши най-бързо и какво ще стане след това. Виждам, че ти е трудно да боравиш с повече от един фактор.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36113 -: Днес в 00:19:53 »
Най-бързо ще свърши търпението на Дантгуин или Цекуко, че напълнихме темата с глупости  :i_laughing: