Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Януари 14, 2025, 17:13:17

Автор Тема: You don't know what you don't know  (Прочетена 315956 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8176
    • Профил
Re: You don't know what you don't know
« Отговор #1680 -: Декември 19, 2024, 23:08:34 »
Цитат на: Дърт Вейдър
Това обяснява неадекватното "Не знаем какво лети, ама не представлява опасност."

Спокойно, не е риба. Продължавайте да плувате.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 10747
    • Профил
« Отговор #1681 -: Декември 22, 2024, 22:00:05 »
KRYON CHANNELLING
TITLE: Why is the Core of the Earth Changing?
TITLE: Are Other Dimensions Real?
TITLE: Where Did Humans Come From?
https://www.menus.kryon.com/hw-08-24-audios
Ако изборите не променят нищо, що в Грузия правят майдани?

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1682 -: Януари 02, 2025, 13:52:23 »
Мълнии ударили всички важни центрове в юесей навръх Нова година.
Та се присетих нещо.
Помните ли папата пусна един гълъб за мир в Украйна и нещо му се нахвърли и го изяде?
Ритуал е било, не е било за мир.
Сатанински ритуал.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 26076
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #1683 -: Януари 02, 2025, 17:18:40 »
Кайли, нали знаеш за оня закон за запазване на масата и енергията?
Тока си го има, у нашенско си го нема, появил се е в двора на нашите "благодетели". O:-)
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен Kole

• Just Member
  • Коментари: 4377
    • Профил
« Отговор #1684 -: Януари 02, 2025, 17:22:26 »

...
Помните ли папата пусна един гълъб за мир в Украйна и нещо му се нахвърли и го изяде?
Ритуал е било, не е било за мир.
Сатанински ритуал.

Помня, ей го:
https://youtu.be/EkZVEqzOpgY?si=AGd19mhEryi-EgeM

Ясна поличба за въпросния мир.

Бай дъ уей,  Кайле, видя ли какъв як сатанизъм с негово участие беше отварянето на 24.12.24, на "holy" Порта(л) на Базиликата св. Петър? Ако не си, потъси някъде видео със звук.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1685 -: Януари 02, 2025, 20:57:50 »
Не съм го виждала.
Но гълъбът няма как да е поличба. Колко пъти в живота си сте виждали е така незнамкаквиптици да се нахвърлят върху гълъб? Аз ни един.
А тук папа, пък за мир, пък множество, пък камери... просто няма как да е случайно. Това е жив сатанински ритуал пред очите на целия свят.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1686 -: Януари 03, 2025, 00:18:40 »
Ястреб или сокол, обучен да не се плаши от огромното множество хора, и пуснат в точния момент.
Но дали това е дело на офиц. Ватикана, не се знае.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1687 -: Януари 03, 2025, 00:48:48 »
Това е ритуал. Те правят ритуали, които после се превъплъщават в реалността. А ние не вярваме в ритуали и нищо не правим - така са ни обучили. За чий му е на папата да пуска гълъб точно за Украина? За Палестина пускал ли е? Малко ли разрушени държави има по света.
Всичко, което правят, първо ни го показват, защото са длъжни. А ние го рупаме. Такъв сатанински ритуал беше на олимпиада ли в Англия, такъв беше при откриването на някакъв тунел. Официално по телевизията дават сатанинските си ритуали и милиарди ги гледат.

Неактивен Фют

• Just Member
  • Коментари: 2345
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #1688 -: Януари 03, 2025, 00:51:47 »
Ястреб или сокол, обучен да не се плаши от огромното множество хора, и пуснат в точния момент.
Но дали това е дело на офиц. Ватикана, не се знае.

Трябва да са били шейховете, те са спецалисти. :)))

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1689 -: Януари 03, 2025, 13:57:47 »
Специалистите не са шейховете, ами ония, дето не пишели протоколи.

Активен Eisblock

• Just Member
  • Коментари: 2711
    • Профил
« Отговор #1690 -: Януари 03, 2025, 19:59:52 »
Мълнии ударили всички важни центрове

Не е трудно да се организират... За конкретната цел е нужно да се пусне един определен газ там. Някъде бях чел, че и в същност, светкавиците тръгвали отдолу на нагоре. И с газа - същото.

Може и да не е вярно...

Щото в противен случай, си е ачик Пръст свише...

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1691 -: Януари 07, 2025, 14:21:45 »
Според мен Тръмп прави психологически трик. Не че го оправдавам. Просто след обмисляне и Мъск там... Мъск, разправя една от моите извънземни от години, е анунаки. Там, двамата братя, Енки и Енлил, единият лош, другият почти добър, които си менкат властта над планетата на 2 хиляди години, когато се смени и земният зодиакален знак. Та бяхме в епохата на рибите, сега влизаме в ерата на водолея за следващите 2000.
Мъск според името му, имената на децата, Планетата Х като Х, имането му, което само на 3Д ниво е получено в 3Д перспектива и пр. Мъск му влияе на Тръмп. И отделно ръчка.

А психологическият трик се състои в ето какво. В сциентологията не помня точните думи, но се описваше застиналостта в един обект. Примерно като деца с една кукла, бият се за нея. Или дори само едно дете с една кукла. Застинали вълни, които трябва да се разбълбукат и раздвижат. Затова се вкарва втори обект, за да се раздвои вниманието и да се разчупят застиналите гребени на вълните.

Та и сега със съвременния "елит". Имаха един обект - Русия. И се бяха вкочанили ментално. Мъск и Тръмп разбълбукват блатото. Вкарват Гренландия. Вкарват Панама. Вкарват Канада, натискат Англия, Германия. Макрон навири гребен, ще почнат и него... Тия нови обекти на внимание унищожават застиналото в една точка внимание.
Скоро на западните демократични лидери няма изобщо да им е до Русия или вниманието им ще е раздесеторено.

Опс, Макрон вече е на мушката.
« Последна редакция: Януари 07, 2025, 14:28:57 от kаily »

Неактивен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 11370
    • Профил
« Отговор #1692 -: Януари 07, 2025, 14:28:12 »
 :nuts:
Нее, не за фактите, фактите са си факти.
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Неактивен Banana Joe Maldonado

• Just Member
  • Коментари: 3260
    • Профил
« Отговор #1693 -: Януари 07, 2025, 14:38:29 »
Лошото и по-лошото ченге, с разменяне на позициите докато единият не се инаугурира.
Нещо като Медведев - уж непремерено частно изказване, което впоследствие се премерва и натъкмява до държавническо ниво.

Ние сме по-напред: заформили сме тройката Добрия, Лошия и Злия, с удобни пасчета и пребиване на дузпата до гол.
За още по-добро разкършване на гребените...

*********   ✹    *********

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1694 -: Януари 07, 2025, 14:47:00 »
Елон е копирал едно интервю от 2 минути, направено точно по сциентологическите модели за изчистване на ума.
https://x.com/elonmusk/status/1876525805372878962
В частта:
В. Популистка позиция...
О. Какво означава това?
В. е, добре ,аз....
О. Какво означава това, дай ми пример.
В. Имате често идеологичен език..
О. Като например?
В. Ляво крилооо, това и онова...
О. Това не съм говорил, не вярвам в него.
В. ОК, много хора казват, че взимате страната на Тръмп..
О. Като например кои хора казват това?
В. Е, аз съм сигурен, е, достатъчно канадци..
О. Като кой?
В. Е, аз не знам кой, ама...

« Последна редакция: Януари 07, 2025, 14:53:37 от kаily »

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1695 -: Януари 07, 2025, 14:55:34 »
Не е анунак, да знаеш - те раздават шишарки и имат крилца.
С тая опъната, гладка кожа ще да е само някакъв подъл киборг.

Тия дизайнери от Гуанджоу така и не се научиха да сложат некоя пъпка, брадавица, белег за повече реализъм....

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1696 -: Януари 07, 2025, 15:01:59 »
И аз мислех в началото, че БМ преувеличава, ама, както минава времето и почвам да го вярвам. И, както е подхванал Сорос, преди малко ми хрумна, че именно Сорос е другият брат. Не помня кой беше добрият и кой лошият. То и добрият не е кой знае колко добър, но се отнася по-добре с човечеството.
От сутринта е заял Сорос, че мрази човечеството.

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1697 -: Януари 07, 2025, 15:27:25 »
Quote (selected)
топ 10 07 Яну 2025 14:24ч.

Знае се, че един от начините за постигане на масова психопатология е активното облъчване или поемане с неконвенционални химически вещества или психоенергийни ларви (т.нар. БЕИП). И след като всичкото това е един път допуснато с оглед спечелването на определен залог, за да се спаси светът от заразата, населението масово се изпраща на утилизация, защото джинът, един път излязъл от бутилката, няма как да се върне повече.

Пардон, не е за Енлон и брат му, ама се зазяпах в гласовете...
Джин не пия под никаква форма, камо ли от бутилката, ама тия психоенергийни ларви са един път  :t2824:
Открадвам ги, без да ми мигне окото...

То и Топ10 ги е гепил, ама не съм сигурен дали е предумишлено:

Quote (selected)
Romans paid great role to the form of giving the final service to the deceased. It was believed that the spirits of the dead (lemures) were divided into good – lares (good people in life) and evil – larvae (people bad in life); often the harmful ones were simply identified with lemures.

For fear of evil and harmful spirits – larvae – which frightened the inhabitants at night, often the Romans visited the graves of their ancestors, especially on the days of their birth and death and during the holiday of deceased (Feralia) falling on February 21. The father of the family (pater familias) had to protect his home with special magical rites during the night Lemuralia festival held on May 9, 11 and 13. At midnight he performed special rituals that were to keep the distance between ghosts and the living. Then he cleans his hands three times in the spring water, took black bean(probably a substitute for life) and put them in his mouth, then threw it behind him. Without looking back, he spoke words to chase away evil spirits. Then he generated noise with rattles or bumps against bronze vessels. All treatments had to drive some lemures out of the house, others propitiate and favour. Lemuralia’s day was considered unlucky and at that time the temples were closed.
https://imperiumromanum.pl/en/curiosities/lemures-spirits-of-the-dead-romans/

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1698 -: Януари 07, 2025, 15:55:33 »
В сциентологията има ментален вирус, не помня точното име, ама с две думи както от вирус хоп грип, така и се пусне ментално нещо и всички се заразяват. То това е и манипулацията всъщност. Чисти се. Ама хората си го не дават лесно, що не знам.

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1699 -: Януари 07, 2025, 16:10:08 »
Защото след съответната преработка чуждото тяло се превръща в собствено Убеждение.
А хората се борят за защитата на убежденията си.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1700 -: Януари 07, 2025, 22:02:20 »
А хората се борят за защитата на убежденията си.
А защо? Защото се идентифицират с тях ли?

Активен Дърт Вейдър

• Sr. Member
  • Коментари: 476
    • Профил
« Отговор #1701 -: Януари 08, 2025, 06:27:10 »
В сциентологията има ментален вирус, не помня точното име, ама с две думи както от вирус хоп грип, така и се пусне ментално нещо и всички се заразяват. То това е и манипулацията всъщност. Чисти се. Ама хората си го не дават лесно, що не знам.
Чисти дръжки ... имах шеф на високо ниво в сциентологията.
Един ден вика: "дай да ти премеря 'лошотията' ... дръж тези два електрода и почна да ми задава житейски въпроси" ... след няколко експеримента проведени от мен се оказа, че въпросния "детектор на лоша енергия" е обикновен ом-метър направен да изглежда като уред от Стар Трек.
Менталната манипулация е обещанието за "повече кинти в твойта копанка". Сциентологията не е по-различна ...
активен участник в Брауновото движение

Активен Eisblock

• Just Member
  • Коментари: 2711
    • Профил
« Отговор #1702 -: Януари 08, 2025, 12:09:26 »
не е за Енлон и брат му

- Извинявай, нали говориш за Енлил и Енки? Братя от две различни майки (или разцепена душа на две) и поставени от баща им Ану - върховният владетел тук - за "щефове". Тук, заради на добив на руди и злато. ... Всичко е описано от Захария Сичин, вече покойник в една поредица книги. Периодична поява на анунаките се "регулирало" от приближаването на планетата им Нибиру на определени периоди от хиляди години...

Има всякакви вариации на не-маймунският произход.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1703 -: Януари 08, 2025, 13:22:16 »
Извинявай, ама аз с тоя метър никога не съм работила. Има глупости за наивници в сциентологията, има и много качествени неща, зависи от човека на какво ще попадне. На Хъбард съм му изчела много книги, той е бил много плодовит и е непосилно да бъде изчетен целия. Лев не съм дала за книги, поне навремето имаше преводи на руски, вееха се почти свободно в нета.
Близо две години съм го чела. Знам какво говоря. Ти за минути си опитал някаква джаджа. Но е моята дума срещу твоята, нали.
Не го защитавам. Като виден бизнесмен сам си е опорочил работите. Сущи Тръмп, даже и на външност си приличат.
Основното, което съм взела от него, е, че в основата на всички заблуди стоят толкова елементарни неща, че, както сам се е изразил, "Толкова е просто, че чак боли."

А за анунаките, ма естествено, няма анунаки, няма извънземни, ние знаем всичко и се топлим с ютии.

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1704 -: Януари 08, 2025, 18:18:21 »
не е за Енлон и брат му

- Извинявай, нали говориш за Енлил и Енки? Братя от две различни майки (или разцепена душа на две) и поставени от баща им Ану - върховният владетел тук - за "щефове". Тук, заради на добив на руди и злато. ... Всичко е описано от Захария Сичин, вече покойник в една поредица книги. Периодична поява на анунаките се "регулирало" от приближаването на планетата им Нибиру на определени периоди от хиляди години...

Има всякакви вариации на не-маймунският произход.

Енлил и Енки са двата братя златотърсачи, прецакали милите маймуни да им копаят шахти, за да си украсяват Нибирската атмосфера със златен прашец, зачуквайки в така претакованото подсъзнание вечен стремеж към златото като мотиватор на новопридобитите трудови навици от доскоро безгрижните маймунки.  Илюстрации на това са навсякъде - от примера на колегата Вейдър за това що е ментална манипулация до вечната песен на Бони за оная маймунка:

Имам си маймунка с рошава кратунка,
не яде банани,
тя е баровка във ресторанти,  само там се храни.
                                                         Има си каишка, от злато верижка,
често я подръпвам, бързо да направи салто,
              хоп, от норки палто...

Е(н)лон Мъск Анунак е версия, предложена от БМ, а впоследствие Кайли, твърде постна за моя вкус.
Аз лично, като любител на особено пикантните и огнедишащи ментални вируси, бих добавил деактивирането на ген MYH16 в горките маймунки от двамата, описани по-горе злодеи.
Което причинило нищожната ни захапка, склонността към нескончаемо бърборене и уголемяването на черепните ни кутии, които единствени запазили своята гъста окосменост.
За да не си разбиваме главите в тавана на шахтата, преди да сме изобретили необходимите каски.

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1705 -: Януари 08, 2025, 18:25:05 »

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1706 -: Януари 08, 2025, 18:27:34 »
Quote (selected)
Енлил и Енки са двата братя златотърсачи, прецакали милите маймуни да им копаят шахти, за да си украсяват Нибирската атмосфера със златен прашец, зачуквайки в така претакованото подсъзнание вечен стремеж към златото като мотиватор на новопридобитите трудови навици от доскоро безгрижните маймунки.
Това не!
Вие сериозно ли мислите че пътуваща между звезди или поне между планети цивилизация ще се занимава да копае милиарди тонове пръст да вади прашинки злато вместо да възседне астероид и да си го копа в почти чист вид?
Златото което добиваме сега ( и всички метали ) в земната кора са дошли на Земята след като тя е станала твърда.
Първичните метали в лавовото кълбо сега са в ядрото, кората е шлаката.
После някакви падащи небесни тела метеори, астероиди... са наслагали това на което сега се радваме.
От време на време вулкани са го миксирали и имаме това което Е!

За другото, ДА!
Минали от тук, забавлявали се.
« Последна редакция: Януари 08, 2025, 18:41:51 от buratinob »

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1707 -: Януари 08, 2025, 18:49:59 »
Защо НЕ?
Ти би ли седнал да копаш сам, като може да курдисаш друг и просто да го изчакаш да узрее?
Бърза работа няма когато си дълговечен...

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1708 -: Януари 08, 2025, 18:53:54 »
Quote (selected)
Ти би ли седнал да копаш сам, като може да курдисаш друг и просто да го изчакаш да узрее?
Моят прочит на историята е че просто са се забавлявали.
Много е лесно да заблехосаш маймуна с нещо лъскаво.
Това имало, това използвали. :t0328:

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1709 -: Януари 08, 2025, 19:09:36 »
Не съм баш съгласен.
Представяш ли си какво би се получило ако си украсиш атмосферата с мед, например. На първия месец всичко ще зеленяса.
А така ти свети, даже грее едно особено, вали те златен прашец...Дишаш го и пак кеф...
Злато, не халуминий, като оня скръндзав недоучил рептил Бил.

Личи си, че не си ходил на Нибиру.
 :t0328:, аз се заемам да дълбая Арарат. Теечно злато.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1710 -: Януари 08, 2025, 19:14:37 »
Quote (selected)
Личи си, че не си ходил на Нибиру.
Не съм.
Не успях да резервирам почивка на предния тур.
Сега пак идва и съм още с първата група... маймуни. :)))

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1711 -: Януари 08, 2025, 19:40:18 »
Вие сериозно ли мислите че пътуваща между звезди или поне между планети цивилизация ще се занимава да копае милиарди тонове пръст
Ми не, не се е занимавала. Имала си е машини за това.

бих добавил деактивирането на ген MYH16 в горките маймунки
Правили са много повече. Вложили са свои гени в маймунките да ги облагородят, затова маймунките имат 24 двойки хромозоми, а хората 23,... щото 24-тата е невидима още за нашата нАука. И са деактивирали някои гени да не знаят много новите маймунки. Проблемът им е, че с времето и в подходящото време част от тия деактивации стават невалидни, демек, активират се наново. Сега му е времето за подходящото време, затова е тоя вой от сатанистите. На народеца му се активират някои от деактивираните гени.
А БМ казва още, че никой не се занимава да твори като нас с ръце, твори се с мисъл, чрез сънуване и съзнание и всякакви такива.

А Башар пък, пак от извънземните, казва, че ни пръскат с нещо, което няма кой знае какъв ефект, щото трябва да сложат и моноатомно злато (каквото и да значи това) вътре, ама те са скръндзи и като такива сами си провалят работите.

Активен Дърт Вейдър

• Sr. Member
  • Коментари: 476
    • Профил
« Отговор #1712 -: Януари 08, 2025, 20:20:42 »
за да си украсяват Нибирската атмосфера със златен прашец
Понеже се споменаха книгите на Л. Рон Хъбард ... чел съм няколко и единствената която прочетох до края беше "Бойно поле: Земя" (и там им приложихме Американския номер, като им пробутахме олово опаковано в злато ... олово не защото сме скръндзи, а защото експлоадира в атмосферата на Нибиру). Златото било рядко срещан метал на галактическо ниво.
активен участник в Брауновото движение

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1713 -: Януари 08, 2025, 21:00:59 »
Олово...хитро -  Плум Буууууууум!

Не съм чел от Хъбард, но ми е попадало за негo:

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1714 -: Януари 08, 2025, 22:58:03 »
Цитат на: Banana Joe Maldonado
не е за Енлон и брат му
- Извинявай, нали говориш за Енлил и Енки?
EнлонХ е брат им  :nuts:

Неактивен ddantgwyn

• Just Member
  • Коментари: 7581
    • Профил
« Отговор #1715 -: Януари 08, 2025, 23:13:32 »

Абе не беше точно олово, ама да не дразня Фют :cool-1084:
the lamers club honourable member …

Неактивен Фют

• Just Member
  • Коментари: 2345
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #1716 -: Януари 09, 2025, 11:24:18 »

Абе не беше точно олово, ама да не дразня Фют :cool-1084:

Фют, като наследник на хирург, по наследство е гилотинист. И не смята разни там, научно установено, несериозни методи за интересни.  :)))

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #1717 -: Януари 10, 2025, 23:10:47 »
Цитат на: Дърт Вейдър
книгите на Л. Рон Хъбард - "Бойно поле: Земя"

Много наивно произведение, че и разтеглено в трилогия.