Добре де , как ние живяхме с хомосексуалисти край нас и нямахме проблеми и никой не ни е обяснявал нищо ? Тяхната идея е не е "да няма подтиснати по-слаби групи в обществото" , тяхната идея е да превърнат това общество в слабо , безволево и безполово , за да може по-лесно да се манипулира и управлява .
Ми именно, кое е новото? Обясняваха ни, как.
А за "слабото, безволево и безполово общество", Чоки, нали няма да го приемеш като антисемитско заяждане, ако ти припомня как строгите в това отношение евреи са мислели така за епилираните и разпуснати римляни по времето на Ирод, но са били под тяхно управление? :)
Не , аз не съм евреин за да го приемам като антиеврейско заяждане - семитски племена са и сирийците , и "палестинците" , и иракчаните , ако не се лъжа .
Но да , религиозните евреи се отнасят с ненавист към хомосексуалистите и дори на парада на гордоста в Ерусалим , един религиозен уби някакъв хомосексуалист . Е , и си получи 18 години затвор , ако не се лъжа . Един велик техен равин бил казал :" Крадците и педерасите , Рая няма да видят ! " . Но в интерес на истината и между религиозните има доста хомосексуалисти и това си го обяснявам с техните религиозни училища(йешиви) където са или само момчета/младежи , или само момичета - девойките са вече омъжени ! :)
като споменах за гей-парадите да допълня : Преди те се провеждаха в Тел Авив -това е голям и светски град , религиозни рядко се мяркат . Парада се превръщаше в КАРНАВАЛ , където сульо и пульо , сулка и пулка отиваше с някакво естравагантно облекло , да се прави на хомосексуалист .
но това им се видя малко и организираха гей-парад в Ерусалим - "градът на трите религии" ! Ей на това му се вика НАГЛОСТ ! И евреи , и мюсюлмани , и християни протестираха - нищо не помогна ! Мобилизираха полицията от цялата страна , за да им пази педераските задници и пак имаше сбивания , арестувани , съдени .