Знаеш ли, колко обем работа е това и колко струва
Знам със сигурност "обема" на доносниците в тогавашните ВУЗ, и го знам не от случаен човек в тогавашното СВО. Знам със сигурност и "обема" на доносниците в кварталната им първична партийна организация и в кварталната им ОФ организация - милю с неясно образование, висше не, но преди да цъфне в тоя си пост - командирован в посолството ни в Китай. И доносите им знам. И още много други работи знам, за които хабер очевидно си нямаш и чиито технически подробности не ме интересуват.
Но най-лошото, което знам, е, че в момента за втори мандат вече ми е ректор госпожа - доброволна платена доносница на ДС, за която големите учени от време оно си скубеха косите, като се сетеха, че е станала ректор. Щото са й били преподаватели, а впоследствие и колеги божем.
И ръководи някогашното престижно висше училище с манталитета на стрина доносница от квартална първична партийна организация, подбрала си съответните като нея.
Щото нищо не се е променило ни на йота, само дето по-зле даже стана, колкото и да не е за вярване. А доносниците се умножиха, вече не по еднопартийна линия.
И други много още неща знам, че и документи имам, но не им е тук мястото да ги споделям.
И хайде по-кротко, моля пак. Нещата, уви, не се свеждат до технически подробности.