Висше образование в школата на Сорос, а там не се отива ей така.
Удобно пропускаш, нали? Иначе е вярно, че в Американския не се отива ей така, връзките няма да ти помогнат, обаче. Школата на Сорос е мноо лесна и даже и ти можеш да я изръшнеш без да ти се отрази. Аз знам как се помпат сивита, между другото, и ми е трудно да се объркам още като прочета поредното. Казах вече - злобата е в повечко и може да ви изиграе лоши шегички на финала. Такива завистници съм виждала на живо и знам как разсъждават, щото много им пречи това, че си успял да те приемат и да завършиш на места, където на тях не им достига междуушието. Другото, което им пречи е, че за разлика от тях не парашутираш без грам трудов стаж директно на позициите, които те заемат точно при такива обстоятелства. Геният на завистта е роден в България - убедена съм в това! И да няма после, що си гоним децата навън - тук те нямат бъдеще...в подобна среда само си губят времето и живота. Да, аз съм от тези, които смятат да изгонят детето си от тук. Готвим се от рано...
п. п. Аз знам "Интернационала" и преди време можех и да го пея. Сега заради цигарите, не ми се получава. И кво от това? Трябва да мина на кастинг за певица?
А пък с това за попълването на кадровата банка на НДСВ през 2016 си признавам, че ме затапи отсекъде
(поне виж с какво се е занимавало въпросното нпо)
Имаше нещо в представянето при Слави.
Не четеш какво пишат другите, нали? Важното е, че ти пишеш...