Не бяха така наредени, но и така има достатъчно инфо из нета за тях. Не, че нещо ги защитавам, но в същото време си мисля - е убуу де, до сега като бяха познати кво стана? Нищо, нищо и 2/3-и.
По нататък - за ЕП се търсят осведомени и можещи да работят в бюрократичен режим хора.Такива ли изглеждат тези?
Това е въпросът. Колко са "заслужили"? Ами може и никак и с това съм съгласен стига СЕГА да послужат!
А могат да послужат само по един начин - да привлекат вот. Не от средите на БСП, там е ясно! Как може да стане това, освен с нови лица? Старите - знаем какво са правили и какво могат.
ЕП - вълци го яли, нищо не можем да направим там, но ако успеят да съберат даже и едно процентче повече вот - ето това ще е свършена работа, защото мутрата ще бъде качен на пързалката дори и формално. В тази евентуално свършена работа, те, горките кандидати може и хабер да нямат, че са я свършили, само за Йончева и Иво Христов съжалявам, щото тук може да са полезни, там - не! Нищо чудно и да се откажат, ако БСП е напред във вота.
Тъй си мисля де, може и да няма изобщо такава нагласа, може и да няма такива сметки и всичко да е далеч по просто и безхаберно.
Ми мръсна игра е това, политика е, допускам всякакви номера и ишерети. Без такива бори ли се мутренска пасмина?