Президентът Румен Радев добре върши работата да казва, че "царят е гол" - да казва за положението в България и за ръководството ѝ, недоразумението което се води министър-председател.
По повод писанката за някакво IQ знам, че в Военновъздушното училище в Долна Митрополия се влизаше далеч, далеч по трудно от някакъв пожарникарски факултет в Симеоново.
Няма спор, че е способен и постигнал много човек. (Румен Радев)
Дали е свестен? Имам съмнения, затова и не гласувах за него, не само заради огромната опашка в Newton, MA.
Ще ви напиша един пример, вие ще си прецените.
Преди повече от 23 години, една от първите статии които прочетох в местния за мен (San Jose Mercury News)(Това в "Bay Area, California") беше написано за първата жена боен пилот на B-52. Млада жена на 26 години, мома. Имала връзка с женен мъж, цивилен (доколкото си спомням), колега във военната база. Статията на първа страница беше озаглавена "
Be careful what you wish for".
Като резултат младата жена - боен пилот беше убедена (натисната) да напусне и прекъсне кариерата си. За "
adultery".
Случаят не го намерих в посочения вестник, сега. Намерих го другаде:
https://www.independent.co.uk/news/world/female-b-52-pilot-quits-over-charges-of-adultery-1262385.htmlЩе попитате? Този защо ни занимава с "ancient history"?
Защото случаят с генерала - президент е същия. Дори по зле - шеф на военно поделение, толерира жена с която има връзка.
Adultery Бъдете живи и здрави! И умната!