Боже!
За втори път за днес - благодарско Фирмин!
Тази “деморализирана партия”, “без местни структури”, не е ли в основата на победата на президентските и добрият резултат на парламентарните избори или може би това стана заради подкрепата на “дясно ориентираните потенциални избиратели на БСП”?
Фирмин, този май ти опровергава тезата за това, че не БСП под у-то на Нинова е изиграла решаващата роля за спечелването на Радев, а широката подкрепа е нещо като "въпреки Нинова"???
И моля те - предай на лицето, щото аз не мога - не "може би", а ТОЧНО!!! заради подкрепата на широката периферия симпатизанти и здравомислещи хора победата на президентските избори стана факт. Заради подкрепата на онези, които този твой човек нарича ехидно "дясноориентираните..."
Моля те за още едно - обясни на ...или по точно предай ако може, щото не ми е ясно дали ще разбере, че именно тази подкрепа, на ехидно наричаните "дясно ориентирани..." им е необходима, КРАЙНО необходима, животоспасяващо необходима!
Защото т.н. "дясноориентирани...", придобил гражданственост термин, са онези пенюги в БГ, които се възприеха за такива точно заради "лявоориентираните" велможи, мародерствали мамковината наравно с Костовашките орди и тези "дясноориентирани...", дето не веднъж съм писал, дето нямат пари да се обръснат на бръснар са толкова десни, колкото аз съм Далай Лама. Само че всички бяха толкова отблъснати от нищонеказващи пенюги като СС, който вече подозирам, че изигра една от най мръсните роли на нашия преход!
И последващите го адепти.
Имайте малко срама бе!
Какво свършихте, с какво можете да се похвалите, че се правите на велики?
То аз, дето съм бил, останал съм и ще си остана ляво ориентиран човек, и дето съм видял какви ли не велможи, чак сега, в последните дузина години започна да ми се повръща от всезнайковци, пет пари не направили за мамковината, но раздаващи ли, раздаващи акъл от древен Китай та досега!
Млъкнете!
Всички, които сте били през тези години някакви "фактори"!
Загубили сте!
И губехте, губехте, губехте...но все вас слушахме или по точно търпяхме!
Ае сега - крачка встрани и назад!
И го запомнете!
Не сме от тези, дето искаме да се махате, просто отстъпете!
Отстъпете, може би на по - глупавата кохорта на Нинова и обкръжението и, но отстъпете да опита и тя! Вие - не успяхте. Не веднъж!
А сега - просто замълчете, за да има и за вас бъдеще. Щом знаете - ще има. Ако упорствате - е, решението няма да зависи от "меката" част.Ще ви изрита "ядрото", онова ядро, което сега се опитвате да узурпирате като ваше в БСП.
Ядрото на БСП не сте нито вие, нито Нинова и тези около нея - много добре си знаете кое е ядрото на БСП.
И не се опитвайте да го заблуждавате. То, ядрото на думи красиви и купешки е обръгнало.
И крайно време е да каже за СМС кореспонденцията си с Бойко Борисов.
А ей това ме накара и да пиша този пост!
Мръсник си бе авторе! Мръсник, слабохарактерен!
Колкото по скоро се очисти от такива боклуци БСП, толкова е по вероятно да я бъде!
Дори да си 100% прав, че има някакви СМС-и, те може да бъдат и предизвикани, необходими, задължителни...както и подли. Но засега ти си подлеца, който не застава с достойнството си и да ги посочи пряко, а подмята парчета!
Мръсник си!
До доказване на противното!