За това ще е нереалистично да се очаква, че ще подаде оставка преди да изпълни целите си.
Ай да ти го преведа на български език. За мен, като член на БСП е повече от удобно Тиквата да се доинати и да си доведе мандата докрай. Дори няма да ти правя прогноза за следващите от три до шест месеца, като прибавим и че хазната е на нула и на заеми и НЯМА да има юропски фондове. Последното си го запиши на челото!ТОЙ даже не е в състояние да договори парите за следващия програмен период, щото е заобиколен с неандерталци и простаци точно като него - няма кой да свърши работа! Тиквата приключва фор евър! Лошото е, че тиквеници подобни тебе , после ще оправдават собтвената си глупост с квото подне и с международното положение. И за да ти стане още по-гадно, щото нищо не разбираш от анализи, стратегии и тактики, ще ти повторя за енти път - БСП в следващата година, година и половина няма да управлява. Ще си изручате до дъно простотията и дивотията!
За мен както нееднократно съм казвал, Баце и Корни са от един дол дренки, тоест еднакво неспособни да оправят положението в държавата.
Финансовите ти прогнози са неадекватни, защото пропускаш простия факт, че Баце може безпроблемно да изтегли ако поиска и 10 милиарден заем.
Но това е друга тема, икономиката не ти е силна страна.
Година, година и половина далеч от властта, няма да помогнат на БСП, капаните които Баце залага са далеч по-дългосрочни. През това време най-много да изгори Слави.
ДПС имат твърд електорат и дори да докарат държавата до фалит, пак ще гласуват за тях. Така че изчакването няма да помогне на БСП, особено след като почнаха наляво и надясно да тръбят, че целта им е да спечелят изборите, тоест да вземат властта.
Разбирам, че последната ти надежда да се оправи България е в БСП, но повярвай ми от тази трънка заек няма да изскочи.
След 2-3 години пак ще си говорим.