Бъч, ти си вътре, разкажи - по време на предишната кампания Тръмп обещаваше (и американците в болшинството си му повярваха) да направи Америка отново велика, в частност обещаваше да върне индустрията обратно, в началото рекетираще големите автомобилни концерни да не строят заводи в странство, защото ... какво стана с тези обещания? Има ли завърнали се (възстановени) производства? Има ли някакав ефект (споменаваш неработещата задоволително service eceonomy)...
Фелдкурате, не мога да кажа какви производства са се върнали. Предполагам няма такива. Което е важно, преди истерията за Ковид-19, безработицата беше паднала до 2%. Който искаше да работи, го можеше.
Друг е въпросът за заплащането.
Дали си е спазил обещанията? От вносител на нефт и газ САЩ стават износител.
Тръмп не се справи с епидемията. Факт. Но сигурно виждате и чувате, че не го атакуват прекалено. Това е защото сенатори от демократите, запознати предварително какво става в Китай, предпочетоха да си продават акции (използвайки вътрешна информация), а не да вземат адекватни решения, навреме.
Едни други невчесани мисли ми идват на ум, като отвори дума за Тръмп.
По време на неговото президентство, нямаше тероризъм, докато при предишните Обама и Буш, имаше.
Та един въпрос, чийто отговор би бил от "conspiracy theory".
Дали който имаше интерес от "Patriot Act", не го спря (тероризма) защото щяха да отворят силно парашута на Тръмп и неговата програма за ограничаване на емиграцията (особено от мюсулмански страни), нямаше да има съдебни пречки. Дали "Deep State" не държи ръчката за пускане и спиране на тероризма?
Тук дойдохме до шегата от ком-соца, че тук имам мнение с което не съм съгласен. ;D