Събира се ОФ-то, зачиства мутрите и сетне - кой откъде!
На мутрите им стига няколко осъдителни присъди по бързата процедура и са се разпаднали.
Тогава - нека се делят, цепят, люспят всички останали както си искат.
Въпросът е да се преборят с чумата. Иначе, всички - от правоверния марксист, да десния консерватор, барабар с крайни леви и десни - всички сме си заминали.
Заедно и с мутрите де, ама те това не го разбират, затова и си карат така. Като чума.
И на мен ми се искаше, ако може без влизане в разни безпринципни колаборации да се реши мутропроблемът в мамковината, но явно не става, чумата е обхванала снагата и като рак с метастази.
Това моето е разбира се сънища - няма да стане, но ако имаше възможност, аз бих го приел.
Целева група бе, нали непрекъснато всички пеят за програмно правителство - ей ти единствената цел, която може да има програмно правителство, пък ако ще да е съставено от куцо, кьораво и сакато. Пораженията които би нанесло върху икономика, социален живот и т.н. върху мамковината, за времето на съществуването си, биха били по малки, отколкото месец пребиваване на мутрите във властта.
Разбира се, трябва да се договорят и за видов ден.
Без него - нямат смисъл тези упражнения. Все едно, в един или друг вариант пак ще се повтори всичко.