ех, ако и акъла ти беше колкото самовлюбеността....
ма пусто, нямаш и за това късмет.....
Малце си далеч от темата, но това не е от голямо значение.
PS Във всяка една дейност се гледа резултата. Имаме един дълъг списък от стотина регистрирани. Участват не повече от десетина. Къде са ЗИП, аменема, Муктада...? Явно не участват не заради моят акъл или самовлюбеност, а заради нечия модерация.
С една дума резултатът е посредствен. В САЩ щеше да умреш от глад.
Предишната модерация беше далеч по-качествена. Дори тази в СЕГА беше по-добра.
Всеки като си губи времето във форума сигурно иска да го четат 500 или дори 1000, а не 20 или 50. Нали?
Нали искате повече хора да ви чуят гласа и мнението? Както каза Бъди, да имате по-голям "импакт фактор".
именно.
да се чуе гласа и мнението на хората.
а не само агресивно ти тролене (по лично твое признание преди няколка поста).
и не злобните обиждания и заяждания със всички на зип-а, когато за пореден път го хванат в тотално непознаване на темата, по която пръска фойерверки.
та така.
когато миналата година почнах да почиствам полюциите на самовлюбените графомани предупредих - както се държите, такова получавате. няма такива със сребърна лъжичка в устата, дето могат да ръфат останалите и да им се разминава. пцувате - първо ще ви напсувам, после ви замразявам.
ама после да мрънкяте, че сте невинни и да твърдите, че вашето “да ти
“ било образ на речта, а “кретен“ по ваш адрес - не е оценка, а супернепреживаема обида - е без таквиз....
ре-зипа, че ми писна от борци за правото да псуваш опонента.та така. зипа каза няколко поредни малоумия, лесно оборими дори с уикипедия.
навряха му ги във физиономията. не аз, останалите.
вместо да се извини почна да псува наред.
замразих го за седмица, и не му беше първото замразяване за обиждане на съфорумци.
като е толкова тънкообиден щото не му дават безнаказано да псува - да плува.
фактите са лесно проверими в кошчето.
пс. не знам що заяждащите се с администрацията сматат, че ние сме длъжни да генерираме новини, трафик, борим се за нещоситам и се доказваме пред някого си. предоставена ви е възможност да правите почти всичко, обаче непрекъснато дирите враг и го нападате с упоение.
и кой ви е все виновен?
форума е такъв, какъвто си го направите.
аз само разкарвам фашистите, антисемитите, псуващите и многошрифтовите многоикончици.