Буратино искаше ''варналии'' да кажем.
Харесах Костадинов по времето на протестите срещу ЕОН ( тогавашното ни енерго), вече не помня годината. Беше зимата в която много варненци се оказахме с драстични сметки за ток. Той все още беше член на ВМРО тогава, ако не ме лъже паметта. После какво - ами като всички останали. ПатрЕот, не патрЕот, ама интересът клати феса. И е някак си неприлично за лидер на партия да живее в панелната ''Кайсиева градина''. Та взе мерки човекът.
Вие си ги знаете поименно мераклиите на думи да изградят две Българии за един мандат. ''Моите'' ме ядосват, опонентите и конкуренцията не са ми симпатични... Тук ни дясно като хората, ни ляво. Сериозно вървя я към негласуване, я към ''не подкрепям никого'', та да видим, има още към три седмици за размисъл.
?
Чака ни шарен и некадърен парламент с тежък дефицит на юристи,не споменавам изобщо кадърни. Като едното нищо ще се озовем с Дани като шеф на правната комисия, ти да видиш.
---
Ако някой се интересува - съм заклет противник на т.нар. Истанбулска конвенция, родител 1 и родител 2 и прочие помия.