Това е. За Обама сработи, впрочем.
За там може и да е сработило, цяла вечер се опитвам да обяснявам на Бъч що БГ не е Америка или обратното, но не успях.
Ся, да приемем първо, че са преодолени конституционните противоречия - останах с впечатлението, че тва-може.
Има го и момента дето те тревожи за бягането от врата на врата.
Има го и момента дето Хитко го споменава - за регистрацията в 12 без пет.
Ами има такива неща, но там ще се види партиите кво праят - аз напр. се обзалагам, че не Цвъц, ми Доган Ага ще постигне близо до 100% резултат от
възможния потенциал.Но това първо не дава кой знае какво предимство, щото все пак е само регистрация и по важното - ами това е матряла, явно на него ще трябва да се разчита, поне да се знае колко е и да си размърдат задниците от партиите.
Сетне - лесно, има в БГ толкова и толкова имащи вяра в Х и толкова в У, е, квото - таквоз!
Но ся да ми пробутват "Глас народен - глас Божи" и да знам че нито е народен нито божи - ми не мога да го приема.
Че ще има пазаруване - и тва ясно, ще си напазаруват и нарегистрират пак маалите, ОК, мъ поне да знае човек дереджето и да се опитва да направи нещо, а не да го цакат с топла бира в последния момент.
Друг вариант - май в Гърция беше - задължително гласуване за постоянно живеещите в РБ, сигурен съм има начин да регламентират изключенията.
Просто това повече не се търпи - шепа разбойници да си играят със съдбите на плебса и той да си пасе и преживя безметежно.
И още нещо, колкото и да пазаруват и регистрират предварително, пак не могат да достигнат до възможностите за фалшификации, предоставящи им се сега.
Какво значи това 600К недействителни бюлетини???