Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Октомври 09, 2025, 03:49:28

Автор Тема: Не мога да не споделя!  (Прочетена 293502 пъти)

0 Потребители и 37 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 27533
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
Re: Не мога да не споделя!
« Отговор #1440 -: Октомври 08, 2025, 18:16:55 »
Quote (selected)
Борисов: Тръмп-младши е просто дете на приятел
...
"За частни срещи с деца на мои приятели на един неформален обяд, от който не произлиза нищо, освен да си разкажем какво е станало, откакто не сме се виждали с баща му, аз не виждам какво да ви разкажа. Ако имаше какво да ви разкажа, аз съм щял да разкажа", заяви Борисов.
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/borisov-trump-mladshi-e-prosto-dete-na-priyatel
Баце и Тръмп са биз-бизе до колкото си спомням по баджанашка линия. :)))
Затъжил се е нашичкия за "приятел".
Quote (selected)
Преди срещата на Борисов с Тръмп, му направили елементарна подготовка какво да каже на английски.
Първо трябвало да подаде ръка и да каже How are you – как сте? Казали му, че Тръмп ще отговори I feel fine, and you? – чувствам се добре, а Вие? Борисов трябвало да отговори – I am too – аз също. Преводачите трябвало да поемат от там нататък…
Но как се развил диалогът, обаче?
При здрависването Борисов изръсил:

Who are you? – кой си ти? Тръмп се овладял и отвърнал – I am Mеllany’s husband and you? – аз съм съпругът на Мелани, а Вие?
Тогава Борисов невъзмутимо отвърнал
I am too – аз също…
Резилът бил пълен. Преводачите едвам се удържали и потънали от срам…
https://bnews.bg/gafat-na-veka-borisov-kam-tramp-na-anglijski-az-sam-saprugat-na-melaniya-tramp/
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 9717
  • Fuck the EU
    • Профил
Re: Не мога да не споделя!
« Отговор #1441 -: Октомври 08, 2025, 20:33:43 »
"За частни срещи с деца на мои приятели на един неформален обяд, от който не произлиза нищо, освен да си разкажем какво е станало, откакто не сме се виждали с баща му, аз не виждам какво да ви разкажа. Ако имаше какво да ви разкажа, аз съм щял да разкажа", заяви Борисов.

Нарцисистът не лъже, той си създава реалност!
Прост народ - слаба държава!