Firmin, вярвам им, не като младата циганка от рекламата - "със сърцето си", а с разума си. Доколкото чета тези млади хора, са достатъчно компетентни в това, с което са се занимавали и не са яхнали партия (то и партия не е) за да си уредят бита. Не, че и това няма да стане.
А увереността в себе си и обективната възможност за "авариен изход" правят независимостта.
Кольо (извинявай, ама май не си ми Бачо) в сегашния исторически момент предпочитам млад лекар. Печеният доктор с име ще те отклони от клиничната пътека към частния кабинет, а и там няма да ти обърне внимание. Докато младият лекар, даже и чисто меркантилно (но вярвам, че и още не е закърняло доброто му отношение към болния, най-меко казано) ще бъде по-внимателен, за да трупа и опит, пък и да ти помогне. Нагледах се около мен на "медицински светила", които помагат главно на себе си, като правят добри сделки с професията си.
Днес четох, че Илон Мъск препоръчал хора над 70 да не се избират на ръководни за държавата длъжности. Напълно съм съгласен с него и то напълно "безкористно". Тази година ги навърших и реших, че е достатъчно, въпреки че никой не ме пъдеше, а даже обратно
( счетоводствах на 3 фирми). По-добре да решиш сам, отколкото да те "реши" суровата действителност. Сега с умерен трепет следя, как всички партии се грижат за пенсията ми.