...по този начин се прави някаква извадка на путинистите в БГ.
Путин forever!
https://www.youtube.com/watch?v=7XfjBDgy7zU
Путин надеждата на прогресивното човечество.
Всичко дотук го приемам, но цитираното по-горе – не. Не сме путинисти (аз например за твърде много неща не съм съгласен с него), а русофили. Но в момента Путин няма алтернатива там. Догодина вероятно ще го смени Медведев, който вече загрява до тъч-линията Тогава медведевисти ли ще бъдем? Не, разбира се.
Защо се водите по думите на откачалката?
Та той първо да се беше разбрал кои са прогресистите
Вие също.
Воден за носа от развихрилата се последно време западна пропаганда, и ти смяташ, че Путин догодина ще бъде сменен.
Ами на това все още се крепи войната в Украйна.
При посещенито на Зеленски в САЩ, Сенатът /верно доста реубликанци въобще не се явиха, а други гласуваха против/, гласува поддръжка на режима с уговорката - е, да се задържат поне до март месец.
Защо до март?
„Смяната на режима в Русия е на мода в момента. Това е още един епизод от най-продължителното предаване на МИ-6, „Русия – крехката площадка на Путин“, което се излъчва всеки ден в кооптираните от нашето разузнаване медии.
И, хей, благодарение на Илон Мъск това вече не е теория на конспирацията, въпреки протестите на лошите.
Настоящата картина е изпъстрена с редовни истории за атаки на украински дронове срещу руска въздушна база или електроцентрала. Дори сега има голяма статия , която обикаля за това как Русия се изправя пред организирани спящи клетки от саботьори, които действат без ограничения, за да разрушат критична инфраструктура.
Не че се съмнявам, че е вярно, разбира се, САЩ и техният „ключов съюзник в НАТО“ (*кашлица* Обединеното кралство *кашлица*) са напълно ангажирани да свалят Русия, но факт е, че това се случва сега, когато Русия прави големи ходове да реорганизира армията си, за да се бори с тази война за дълго време, е това, което е интересно.
Това означава, че изведнъж сега има значително отдръпване на мащаба на този ангажимент в рамките на ЕС. Имам сериозни съмнения в това.„
https://tomluongo.me/2022/12/30/the-russian-regime-change-trap/Но както казва авторът, Русия не е система, а цивилизация
Т.е. нищо няма да излезе от това
Но пък в очакване на Годо, САЩ изяждат Европа, същевременно вътрешният колапс у тях се засилва.
А кому е нужна силна Америка?
Не и на Русия.
Затова пък успешно им подава кокалчета.
Да, да, до март, и Путин пада.