- опитващи се да търсят и открито да казват истината;
- опитващи се да си затварят очите и затаяват истината;
- опитващи се открито да пропагандират неистината;
- опитващи се да се самозалъгват за истината, белким не е така.
Змейко, не очаквах от теб това!
Много пъти се канех да предложа схема за напълно законна продажба, при което никой от БГ не носи нииииииикаква отговорност, защото е изпълнил всииииииички законови изисквания, но ми беше писнало да обучавам икономистици в търговски сделки, та чаках сами да се надупят ноооо - ти се падна на пангара.
Ся - простичко, че мноо държа на мнението на Кайли!
Имаме закон, за продажба на оръжие и там моят уважаван коуега отврат е дал и изискванията за договора /прилично/.
Продаваме оръжие на фирмата Х от Полша и тя декларира краен получател търговската фирма У от...да речем пак от Полша и/или полската армия!
Законно?
Ааапцелютно!
Причини за съмнения - може, ама ставащи само за под юрганя! А и да има такива, те не са повод за отказ - НЯМА такова изискване - "съмнения".
Продаваме квот продаваме. Отива във фирма Х, тя го предоставя /даже ще импровизирам, за да покажа колко жалки са некои блюстители на закона тукънкъ/ в склада на полската армия - n-ското и поделение/ То и на практика така става - докато се претовари, трябва си склад и то защитен, охраняван и т.н.
След което полската армия го продава на фирма Y поради отпаднала необходимост, а тя, фирма У няма нииииикакви задължения към БГ законодателство.
Всичко е чисто - пито-платено и съвсем, ама съъъъвсем законно оформено.
Дори и от БГ страна могат да проверят ако искат - къде е отишло БГ оръжието.
И да се хванат заааа- чепа!
Нататък - ясно /ако има още неразбрали - на разположение съм, ама моля ви - и за Кайли тряа да мисля!/
Искате ли да ви кажа за какво ще хванете ДАНС, Прокуратура,...съд...в законово нарушение?
Да- за същото, за което можете да хванете и Нинова!
Но дет се вика- няа лошо опитите да продължат.
Лошото е, че не го рЕдя това като умерен циник.
Лошото е, че не се разбира разликата между - "аз си мислех" и закона.
За "аз си мислех" - си заминаваш директно!
От позицията, която заемаш съвсем честно!
Според Закона!
Твай!