Това което си написал важи за партии с представяне в цялата страна и пропорционални избори. Какво те интерисува ТВ ако се кандидатираш от един район в Стара Загора например? Обикаляш си района, къщите, блоковете - убеждаваш...
Каква телевизия?
Бъч, мажоритарните кандидати ще се определят в партиините централи, каква е разликата със сега, освен, че партия с 26% ще има парламентарно мнозинство и ще състави свое правителство? Не съм съгласен с примера ти от САЩ, я си представи избори в САЩ, без телевизия! Освен това, как мажоритарната избирателна система в САЩ, попречи на демократите да ги фалшифицират? Никой корумпиран елит няма да се остави, с някакви честни избори, да му отнеме властта.
Заблуждавате се, мислейки че променяйки технологията, ще промените системата, причината за корупцията и разложението, винаги са хората на върха, тяхната дегенерация и извратеност.
Много пъти съм цитирал една руска болшевичка, преместила се в САЩ: Ако изборите биха променнили нещо, то ще ги забранят.
Някога, през 2006 мисля, в Украйна САЩ пробутваха за президент Юшченко, той се провали на балотажа, и какво измислиха - трети тур на изборите! незаконен, тоя път подготвиха яко фалшифициране и го обявиха за президент.
Власт се взима само с кръв, с кръвта на дегенератите, никой елит не си е дал доброволно властта, па макар и с "мажоритарни избори" - това беше закачка.