Изключително интелигентен, приятен и УМЕН човек, с прекрасно чувство за хумор ...
А Хитлер е бил не лош художник, добър и завладяваш оратор и обичал кучета.
И приятелка си имал, не е бил някакъв педал...
Получихте ли някаква информация? Не, нали?
Трябва да се чете! Например: "For Whom the Bell Tolls " Там пише, за престъпленията на републиканците, после идват престъпленита на превратаджиите. Няма как да няма изстъпления при "Народния съд", след отрязаните партизански глави и избитите деца при Ястребино. Кому е било необходимо последното?
"Лес рубят, щепки летят" Умна приказка на руският народ! БГ народ казва: "Като сееш ветрове, ще жънеш бури"
------------------------------------------------------------------------------------------------
В България е пълно със заслужено
забогатели хора. Всичко е цветя и рози, а 2 милиона + решиха, че е по-добре децата им да растат другаде и да станат други. Има нещо гнило в това.
По въпроса за Народният съд. Да, сигурно има невинно пострадали. Но със сигурност има и заслужено разтреляни - хората които вкараха България във война с великите сили. Народният съд и престъпленията преди това трябва да остане затворена страница.
Тази стара женица започва война със символи. Няма бъдеще. Защото младите и не толкова младите не се интерисуват от какви престъпления са ставали преди 80 години. От тях да се интерисуват историците. СЕГА стават престъпления. Пред очите на всички и няма наказани. Някой катастрофирал и убил, или някой кокошкар...го вкарат в затвора.
Като няма справедливост се върви към нов Народен съд.
Всички тези ревове за "
невинно пострадалите от Народният съд" ми прилича на явлението в САЩ - "Black lives matter".
Сякаш животът на белите и жълтите няма значение. В САЩ искат някакви репарации за черни, а в БГ искат ревизия на ВСВ. Как да стане? И аз искам някак си да съм на 20...
В заключение: Всички които се борят безпринципно за символи - искат привилегии. Искат да променят историята.